Καταδίκη Παππά :Εδώ οποιος έχει ενα δράμι μυαλο βλεπει τον…θριαμβο των ΜΜΕ Γράφει ο Παυλος Αλέπης

Pappas vouli proanakritiki it jpg
Facebook
Twitter
LinkedIn
Ισως θυμόσαστε λιγοι, ποσο έγκαιρα σας τα ειχα γραψει για τον κ Νίκο Παππα. Ισως κατάλαβε αργα και ο ίδιος ο κ Τστιπρας τι σημασια ‘εχει το ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΑΝΤΟΥ…
Για να μην μιλάμε ελλειπτικά και καταλαβαίνει ο καθενας οτι του ερχεται , δεν κάνεις μια δουλεια, αν δεν την ξέρεις σε βαθος και σε πλάτος. Η Πολιτική εχει σταθερές …. Δεν βαζεις τους νταβατζηδες και να πληρώσουν και να κοιμηθούν σε ραντζο… Τετοια παιχνιδια θέλουν γερή αμυνα μα κυρίως γνώσεις και οργανωση.. Την έχεις; Την είχες; ΟΧΙ και σε τυλίγουν για….παράβαση καθηκοντος .
Ανοησία ναι ,ελαφρότητα ασυγνωστη ναι, παράβαση καθήκοντος ΠΟΤΕ και σφάλει χοντρά η δικαιοσυνη υποταγμενη στην πολιτική σκοπιμότητα. Και όσοι έχουν το θάρρος ας το δουν .
Οι κρίνοντες κρίνονται . Και θα έπρεπε μετα απ τις τόσες εντάσεις τελευταία, να εχουν ευαίσθητες κεραίες. Ομως κάθε αποφαση ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΤΗ. Αλλιώς ζουγκλα χειρότερη κλασεις απο το τωρα…
Παμε τώρα στην αδράνεια του κ Τσιπρα. Δεν το έκλεισε οταν έπρεπε, πολιτικά το θεμα…. Τον φίλο τον προστατεύεις, τον ανθρωπο σου τον ςσέβαισε  , αλλα οταν στα λενε τόσοι δεν αδιαφορείς επιδεικτικά γιατι δεν τρελάθηκαν ολοι να σου χαλασουν την επιλογη.
Δεν άκουγε κι ας ακουγε…Απλο. Τώρα ‘ομως οι επαγγελματιες σου γκρεμίζουν το αφηγημα και μίλαγε τωρα για ΕΚΤΡΟΠΗ με τις υποκλοπές, που εχεις δικιο βουνο…Στο βαλανε το ΓΚΟΛ….
Πέρασε ο …ποντικας μέσα απ τα βουνά και βγαζει γλωσσα. Ηθελε λέει ο Συριζα κι ο Παππας και ο…γνώστης Καλογριτσας, να κυριαρχισουν Αυτοκρατορικα και κυριαρχικα στα ΜΜΕ και στην ενημέρωση.
Εδω γελάνε. Εδώ οποιος εχει ενα δράμι μυαλο βλεπει τον…θριαμβο των ΜΜΕ και το ΥΠΕΡ ΠΟΙΩΝ.
Δεν γελάνε λοιπόν κλαινε;;;
Η Δικαιοσύνη της εξουσίας συντάσσεται ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ… με τον Καλογριτσα, τα βοσκοτόπια, το δανεισε μου για να σε…ξεχρεώσω αλλους , αργοτερα και ολο το πλεκτο… Και λεει οχι, δεν γράφει ορθοδοξα στην ουγια… βρωμάει ανατροπη….
Δωσε μπάτσο να γυρίσει την ανέμη να κινήσει.
Και πέφτει ο…μπατσος..
Κυριως για τον τολμητία επομενο…
Και αμα σώσει κανεναν το ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ,να μαζευτουμε να…πατε στην Ευρωπη.!!!
Να πω οτι ντρέπομαι; Ποιος νοιάζεται.
Να πω ότι, αν αυτο λεγεται πολιτικο παιχνιδι , δεν μετέχω;; Μα αυτο θέλουν. Η εναν ΤΡΑΜΠ η την απογοήτευση μου , σε μια δημοσκόπηση μια κουκιδιτσα…
Οχι που θα προτείνω ελεύθερα, στον καθενα να σκεφθεί…
Τι ηλεκτρονικές αναρχίες ειναι αυτες….
Στο Ευρωπαικο δικαστήριο θα προσφυγει ο κ Παππας.
-Βρε τις εκλογές τις προκάνεις;;;
Η κολυμπήθρα θα καθαρρει ολες τις εντυπωσεις…. , η κακια θα μείνει εδραιωμένη , το ανταλλακτήριο κατηγοριων θα εχει ισοζύγιο και το γελιο των ΟΛΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ θα παραμείνει μεγίστη ευκολια .
Οσο για τους νταβατζηδες της ενημέρωσης, τους αφεντικογραφους, τους πρόθυμους και τους λοιπους συγγενεις, καλα θα κανουμε να θυμηθούμε ΤΟΝ ΒΑΣΙΚΟ ΜΕΤΟΧΟ..Ας θυμηθούμε και τον Κωνσταντινο Καραμανλή απορημένο να λεει ποιος κυβερνά αυτον τον τοπο…
Ο Νεοέλληνας Προεδρε ….

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.