ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ στον Ωρωπό: Έπλεναν με λάστιχο γυμνή ασθενή στην Πυλωτή

Dimοs oropou gynaika plisimo grtimes eidhseis 620x350
Facebook
Twitter
LinkedIn

Γυμνή, άρρωστη ,70χρονη γυναίκα την έχουν κατεβάσει από το σπίτι της για να την μεταφέρουν σε νοσοκομείο…Οι μεταφορείς, γιατί νοσηλευτές δεν θέλω να πιστέψω ότι είναι- την έρριξαν στο τσιμέντο της Πυλωτής  πάνω σε μια κουβέρτα και άρχισαν με το σωλήνα του νερού πίεσης της πολυκατοικίας να την καυαβρέχουν για να [ει στο ασθενοφόρο …καθαρή !!!

 ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ στον Ωρωπό

Την εικόνα επιβεβαίωσε ο δήμαρχος της περιοχής, ο οποίος δήλωσε πως ενημερώθηκε για το περιστατικό, δηλώνοντας πως αισθάνεται αποτροπιασμό και ντροπή.

«Το ξέρω το περιστατικό και δυστυχώς είναι αληθινό. Περιήλθε σε γνώση μου πριν από δύο ώρες και πραγματικά δεν έχω λόγια για να εκφραστώ. Είναι ντροπή. Είναι άνευ προηγουμένου που μας γυρίζει αιώνες πίσω» τόνισε σε έξαλλη κατάσταση στο GRTimes, o δήμαρχος Ωρωπού, Γιώργος Γιασημάκης.

Να σημειωθεί ότι σε ανάρτησή του στο Facebook ο κ. Γιασημάκης υπογραμμίζει πως «ως άνθρωπος καταδικάζω απερίφραστα το απαράδεκτο συμβάν και αισθάνομαι αποτροπιασμό και ντροπή. Ως δήμαρχος έχω δώσει ήδη εντολή για κατεπείγουσα ΕΔΕ που θα ερευνήσει και θα καταλογίσει ευθύνες όπου υπάρχουν. Θέλω να διαβεβαιώσω τους συνδημότες μου, ότι τέτοιες απάνθρωπες συμπεριφορές απ’ όπου και αν προέρχονται δε θα μείνουν ατιμώρητες»

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.