Γιάνης Βαρουφάκης: Στον εισαγγελέα ο 17χρονος που συνελήφθη για την επίθεση

Screenshot 12
Facebook
Twitter
LinkedIn

Ο 17χρονος σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ, είναι γνωστός των αρχών, καθώς έχει απασχολήσει και στο παρελθόν με συμμετοχή σε επεισόδια.

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε ο 17χρονος που συνελήφθη για τη συμμετοχή στην επίθεση κατά του Γιάννη Βαρουφάκη το βράδυ της Παρασκευής έξω από εστιατόριο στα Εξάρχεια.

Ο 17χρονος σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ, είναι γνωστός των αρχών, καθώς έχει απασχολήσει και στο παρελθόν με συμμετοχή σε επεισόδια. Φέρεται μάλιστα να βιντεοσκοπούσε την επίθεση στον Γιάνη Βαρουφάκη στα Εξάρχεια,

Την ίδια στιγμή, έχουν ταυτοποιηθεί όλοι όσοι συμμετείχαν στην επίθεση κατά του προέδρου του ΜέΡΑ25, σύμφωνα με τον πρόεδρο Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής, Γιώργο Καλλιακμάνη, με την προσαγωγή τους να είναι θέμα χρόνου, αφού όλοι είναι γνώριμοι των Αρχών.

Ο πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής, μίλησε στο MEGA σχετικά με την επίθεση στον Γ. Βαρουφάκη, σημειώνοντας ότι οι συγκεκριμένοι δράστες δεν ήταν μπράβοι της νύχτας «αλλά μπαχαλάκηδες, ήταν αναρχικοί».

«Αυτά τα παιδιά έχουν προσαχθεί πολλές φορές για επεισόδια», δήλωσε. Ανέφερε μάλιστα ότι ένας από τους αναρχικούς, αυτός που έχει ήδη συλληφθεί, φέρεται να κατέγραψε με το κινητό του την στιγμή της επίθεσης και «παρόλο που κατέγραφε με την κάμερα, χτύπησε κι αυτός» τον γραμματέα του κόμματος.

Σε ανακοίνωσή της η ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει:

«Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών της επίθεσης σε βάρος του Προέδρου της Κ.Ο. και Γραμματέα του ΜέΡΑ25 που έλαβε χώρα βραδινές ώρες χθες στα Εξάρχεια. Η δικογραφία που σχηματίζεται αφορά στα αδικήματα της βίας κατά πολιτικού σώματος και συγκεκριμένα κατά Αρχηγού πολιτικού κόμματος καθώς και της επικίνδυνης και της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης.

Η αυτεπάγγελτη προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, προκειμένου να ταυτοποιηθούν και συλληφθούν οι δράστες, ενώ για οποιαδήποτε εξέλιξη θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση».

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.