Χυδαία επίθεση Κυρανάκη σε Τζάκρη: «Είσαι γελοία» – «Λυπάμαι τους συνεργάτες σας» (Βίντεο)

Τζάκρη - Κυρανάκης
Facebook
Twitter
LinkedIn

Τα αίματα άναψαν με τον βουλευτή της ΝΔ να επιτίθεται φραστικά στην Θεοδώρα Τζάκρη με βαρείς χαρακτηρισμούς.

Ένταση και βαριοί χαρακτηρισμοί επικράτησαν ανάμεσα στον βουλευτή της ΝΔ, Κωνσταντίνο Κυρανάκη και τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Τζάκρη.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής Casus Belli με τον Νίκο Παναγιωτόπουλο στο Attica TV, για τον κατώτατο μισθό, τα αίματα άναψαν με τον βουλευτή της ΝΔ να επιτίθεται φραστικά στην Θεοδώρα Τζάκρη με βαρείς χαρακτηρισμούς.

Ο παρουσιαστής διέκοψε τη συζήτηση ζητώντας από τον κ. Κυρανάκη να πάρει πίσω τον χαρακτηρισμό, το ίδιο έπραξε και ο Κώστας Σκανδαλίδης, χωρίς όμως ο βουλευτής της ΝΔ να το πράττει.

«Είστε γελοία, λυπάμαι τους συνεργάτες σας που σας ακούνε κάθε μέρα» είπε ο κ. Κυρανάκης, με την κ. Τζάκρη να τον χαρακτηρίζει «ακροδεξιό και φασίστα» και να ζητάει από τον παρουσιαστή να ζητήσει από τον βουλευτή της ΝΔ πάρει πίσω τον χαρακτηρισμό «γελοία» αλλιώς θα αποχωρήσει από την εκπομπή.

Ωστόσο ο κ. Κυρανάκης επέμεινε στον χαρακτηρισμό του και δεν τον πήρε πίσω, ενώ από την πλευρά της η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεν έκανε πράξη την απειλή αποχώρησης της και παρέμεινε να συνεχίσει την αντιπαράθεση της με τον βουλευτή της ΝΔ.

Δείτε το βίντεο

ΠΗΓΗ: newpost 

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.