Δρομολόγιο intercity για Λάρισα-Καλαμπάκα: Συγκλονίζει η φωτογραφία με τον βαθιά συγκινημένο πρόεδρο του ΟΣΕ

Mixanodigos
Facebook
Twitter
LinkedIn

Η στιγμή με τον βαθιά συγκινημένο μηχανοδηγό που απαθανάτισε η  Τατιάνα Μπόλαρη, συγκλονίζει.

Το πρώτο δρομολόγιο intercity στον άξονα Αθήνα – Καλαμπάκα, 34 μέρες μετά το δυστύχημα στα Τέμπη που κόστισε τη ζωή 57 συνανθρώπων μας είναι γεγονός.

Η επανεκκίνηση των τρένων για την Βόρεια Ελλάδα ξεκίνησε με ανάμικτα συναισθήματα. Ελάχιστοι οι επιβάτες. Η πολιτεία έβαλε προς τα μέτρα με σκοπό να αποκαταστήσει την εμπιστοσύνη του κοινού ώστε  να μπει ξανά στα τρένα, ωστόσο δεν είναι εύκολο για κανέναν, πόσο μάλλον για τους εργαζομένους του ΟΣΕ.

Η αμαξοστοιχία 882, με 200 επιβάτες, ξεκίνησε στις 08:28 από το σταθμό Λαρίσης προς Καλαμπάκα και σε αυτήν επιβιβάστηκε ο υπουργός Μεταφορών Γιώργος Γεραπετρίτης καθώς και ο  πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕ, θέλοντας να δώσουν το μήνυμα ότι οι μετακινήσεις είναι ασφαλείς.

Ξέσπασε σε λυγμούς ο πρόεδρος του ΟΣΕ

Ο πρόεδρος του ΟΣΕ Παναγιώτης Τερεζάκης λύγισε όταν μπήκε μπροστά η μηχανή του intercity η οποία θα αναχωρούσε από το Σταθμό Λαρίσης προς Καλαμπάκα. Με σκυμμένο το κεφάλι ξέσπασε σε κλάματα.

Η στιγμή με τον βαθιά συγκινημένο μηχανοδηγό που απαθανάτισε η Τατιάνα Μπόλαρη για το πρακτορείο Eurokinissi, συγκλονίζει. Τα λόγια είναι περιττά.

ΠΗΓΗ NEWPOST

Δείτε τις φωτογραφίες


(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

 

 

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.