Αλέξης Τσίπρας:«Εμείς είμαστε με τα θύματα-Και θα είμαστε με τα θύματα, όχι με τους θύτες

143949 1
Facebook
Twitter
LinkedIn

ΟΑλέξης Τσίπρας προχώρησε σε τοποθέτηση για την καταγγελία σε βάρος του Αλέξη Γεωργούλη και την απομάκρυνσή του από το κόμμα.

Από το Λαύριο ο Αλέξης Τσίπρας ανέφερε ότι «χθες ήταν μία δυσάρεστη έκπληξη για όλους εμάς, γιατί εμείς δεν θέλουμε να λέμε μόνο τα ευχάριστα εδώ. Να πούμε και τα δυσάρεστα. Υπήρξε μία πολύ σοβαρή καταγγελία, για τον μέχρι χθες ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γεωργούλη. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να κριθεί από τη δικαιοσύνη. Έχει το τεκμήριο της αθωότητας. Αλλά, σε ότι μας αφορά, σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με σεξουαλική παρενόχληση, με έμφυλη βία, με σεξουαλική βία, δεν υπάρχουν ναι, μεν αλλά, δεν υπάρχουν ίσες αποστάσεις».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τόνισε ότι «εμείς είμαστε με τα θύματα. Και θα είμαστε με τα θύματα, όχι με τους θύτες. Το μήνυμα λοιπόν που έστειλα και στείλαμε χθες, ήταν απολύτως σαφές. Καμία συγκάλυψη, καμία ανοχή, καμία σκιά, όσο ψηλά και εάν βρίσκεται και όποιος και να είναι αυτός».

Τέλος, ο Αλέξης Τσίπρας επισήμανε ότι «Όλοι και κυρίως όσοι έχουμε παιδιά και μάλιστα αγόρια, οφείλουμε να μάθουμε στα παιδιά μας πώς να συμπεριφέρονται και ότι μεγαλύτερη αξία είναι η αξιοπρέπεια και η ανθρώπινη ύπαρξη την οποία πρέπει να σεβόμαστε. Δεν χωράει βία, δεν χωράει ανοχή απέναντι στη βία. Δικαιοσύνη παντού, λοιπόν».

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.