Γιώργος Κιμούλης δηλώσεις έξω απο τα δικαστήρια

20210130 134956
Facebook
Twitter
LinkedIn

Συζήτηθηκαν οι αγωγές  στο Πρωτοδικείο Αθηνών τις  οποίες έχει καταθέσει ο δημοφιλής ηθιποιός Γιώργος Κιμούλης κατ’α της Κυρίας Δο’υκα και των μαρτύρων για κακοποιητική συμπεριφορά

Ο Γιώργος Κιμούλης  συνοδεία του δικηγόρου του, Βασίλη Καπερνάρου, βρέθηκε στην Ευελπίδων προκειμένου να εξηγήσει ενώπιων της δικαιοσύνης τους λόγους για οποίους προχώρησε σε αγωγές   κατά της Κυρίας Δούκα.. Μάλιστα, ο Γιώργος Κιμούλης θέλησε να κάνει δηλώσεις για πρώτη φορά στις κάμερες για την εν λόγω υπόθεση.

«Θα ήθελα τώρα να μιλήσω, αλλά ας μην μπούμε μετά σε συζήτηση. Σας παρακαλώ πάρα πολύ. Θεωρώ ότι το metoo είναι ένα σπουδαίο κίνημα, το οποίο μετράει περίπου 17 χρόνια από τότε που η Αμερικανίδα Μπεργκ έβαλε τα θεμέλια. Έχει οδηγήσει πάρα πολλούς κακοποιητές και βιαστές στα δικαστήρια και στις φυλακές. Παράλληλα, όμως, έχουν εμφανιστεί και κάποια πρόσωπα τα οποία προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν αυτό το κίνημα. Είναι στη φύση του ανθρώπου φαίνεται και να ψεύδεται και να κάνει καταγγελίες ψευδείς».

«Αυτά τα πρόσωπα κατά τη γνώμη μου, πέραν του γεγονότος ότι συκοφαντούν και δημιουργούν την ηθική βλάβη προς αυτούς που ψευδώς καταγγέλλουν, πρέπει να τιμωρούνται ακριβώς για να προστατευθεί αυτό το σημαντικό κίνημα» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Κιμούλης στις κάμερες και τους δημοσιογράφους.

Η Κυρία Δούκα δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις παρά μόνο ότι θα συζητηθούν οι αγωγές στα δικαστήρια.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.