Νέος Κόσμος: Κλεμμένο ΙΧ με βαρύ οπλισμό στο πόρτ μπαγκαζ εντοπίσθηκε απο άνδρες της ΔΙΑΣ

Neos kosmos kentriko
Facebook
Twitter
LinkedIn

Κλεμμένο ΙΧ αυτοκίνητο τύπου SUV, μάρκας Nissan Qashqai με φιμέ τζάμια εντοπίστηκε χθες το βράδυ στην οδό Φανοσθένους στον Νέο Κόσμο από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ, οι όποιοι διαπίστωσαν από την πινακίδα κυκλοφορίας ότι είχε δηλωθεί η κλοπή του οχήματος στις 19 Ιανουαρίου 2023 από την περιοχή της Νίκαιας.

Το όχημα μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Ακρόπολης στη λεωφόρο Συγγρού (πρώην ΑΤ Νέου Κόσμου).

Εκεί οι αστυνομικοί άνοιξαν το ΙΧ και εντόπισαν μέσα τον βαρύ οπλισμό.

Μάλιστα λόγω της χειροβομβίδας στο σημείο έσπευσαν και στελέχη του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών προκειμένου να διαπιστωθεί αν ήταν ασφαλισμένη όπως και έγινε.

Στη συνέχεια ανέλαβαν στελέχη των εγκληματολογικών εργαστήριών που έλεγξαν και φωτογράφησαν το αυτοκίνητο και τον οπλισμό που βρέθηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες εντός του οχήματος βρέθηκαν δύο πολεμικά τυφέκια τύπου Καλάζνικοφ, 2 με 3 πιστόλια-περίστροφα των 9 χιλιοστών, αλεξίσφαιρα γιλέκα, χειροβομβίδα και σφαίρες.

Για την υπόθεση έχει ενημερωθεί το Τμήμα Ανθρωποκτονιών και η Αντιτρομοκρατική, καθώς ένα από τα σενάρια που εξετάζονται είναι το συγκεκριμένο όχημα να συνδέεται με το διπλό  φονικό στον Κορυδαλλό, το βράδυ της περασμένης Τετάρτης. Μάλιστα, για αυτόν τον λόγο έχει δοθεί προτεραιότητα να προχωρήσουν άμεσα οι βαλλιστικές των δύο καλάσνικοφ.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.