Με Τσσσσοκολατάκια απειλεί τη Ροδόπη !   Της Δέσποινας Μακρινού

Untitled design 13 1
Facebook
Twitter
LinkedIn

Με Σσσσοκολατάκια απειλεί τη Ροδόπη !

Thumbnail 15 225x300

Της Δέσποινας Μακρινού

 

Τσσσσοκολατάκια με μαύρη σοκολατένια προπαγάνδα γιατί «εάν δεν με στηρίξετε εγώ δεν θα μπορώ να σας στηρίξω αύριο» δήλωσε η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη,  μπροστά στα έκπληκτα μάτια των γυναικών απο τη μουσουλμανική μειονότητα της Ροδόπης.

Αυτό “δεν” το λές και εκβιασμό γιατί !

Έχετε ακούσει κανέναν εκβιασμό να γίνεται μπροστά σε 15 κανάλια; Εχω μια μακροχρόνια σχέση με την περιοχή ανεβαίνω και κατεβαίνω τα βουνά της Ροδόπης και της Ξάνθης. Τους είπα ότι χρειάζεται αυτή η σχέση εμπιστοσύνης με τη ΝΔ να αποδειχτεί και στην κάλπη”! Ετσι απενοχοποιήθηκε απαντώντας στις αιτιάσεις της Αντιπολίτευσης.

Με περισσή αλαζονεία, με τον αέρα της εκλογικής νίκης, έστειλε μηνύματα μομφής και τιμωρίας στην μοναδική περιοχή που αντιστάθηκε στη λαίλαπα του Μπλε χρώματος. Μιά παραφωνία Ρόζ, ανεπίτρεπτη για τα δεδομένα του κόμματος της κυρίας Μπακογιάννη.

Κι αυτό γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία «ακύρωσε 30 χρόνια μειονοτικής πολιτικής στη Θράκη με τις τελευταίες του επιλογές».

Έτσι στις επερχόμενες εκλογές “δώστε μου δύναμη, για να μπορέσω να σας βοηθήσω”

Αυτό “δεν” το λες και απειλή !

 Ο απειλητικός λόγος της κυρίας Μπακογιάννη απευθύνθηκε σε ανθρώπους που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα στην καθημερινότητά τους και που έχουν ανάγκη απο μιά θετική κυβερνητική παρέμβαση.

Στις εκλογές του Μαίου ψήφισαν τους υποψηφίους του κόμματος, που πίστεψαν ότι μπορεί να συμβάλουν στη βελτίωση της ζωής τους.

Είχαν το δικαίωμα και την συνταγματική ελευθερία να το κάνουν. Αδιαφορώντας για τις όποιες επιπτώσεις μπορεί να έχει η επιλογή αυτή.

Πίστεψαν ότι στη δημοκρατική χώρα στην οποία ζούν, θα μπορούν ελεύθερα να στηρίξουν αυτούς που επιθυμούν.

Δεν μπορούσαν να διανοηθούν ότι αυτή η πράξη τους θα προκαλέσει τιμωρία.

Αυτό, έως την επίσκεψη του κλιμακίου του κόμματος της ΝΔ, που μειοψήφισε στην περιοχή. Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε  για να στείλει μήνυμα τιμωρητικής προειδοποίησης σε περίπτωση ανυπακοής για δεύτερη φορά.

Είναι αυτό συμβατό με το Σύνταγμα μας;

«Αυτό ευθέως παραβιάζει  το Σύνταγμα, ευθέως παραβιάζει τον πολιτικό και νομικό πολιτισμό του ευρωπαϊκού λεγόμενου κεκτημένου“, δήλωσε σε τηλεοπτική συζήτηση ο Γιάννης Ραγκούσης απο τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Γι αυτό λοιπόν, αγαπητή κυρία Μπακογιάννη, οι απειλές και οι εκβιασμοί εκπίπτουν απο την Δημοκρατία και απο το Σύνταγμα μας και η απάντηση στις 25 Ιουνίου ανήκει αποκλειστικά και μόνο στην ελεύθερη επιλογή των ψηφοφόρων οι οποίοι “σιγά μη φοβηθούν”.

Τα τσσσσοκολατάκια πάντως είναι καλοδεχούμενα! Ακόμη και με μαύρη σσσσοκολάτα!

 

 

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.