Καρδούλα Κουτσούμπα αλά Κωνσταντοπούλου :Έχει και η κοροϊδία τα όριά της !

Koutsoumpas
Facebook
Twitter
LinkedIn

Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, μιλώντας το βράδυ της Δευτέρας στην Πάτρα, είπε ότι δεν πρέπει να σκορπίσει η ψήφος σε κόμματα που αποτελούν «χρήσιμες πολιτικές τσόντες του συστήματος». Σε αυτά συγκαταλέγει και το κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου, Πλεύση Ελευθερίας.Και υπεμθύμισε :

«χώρια που η συγκεκριμένη δικηγόρος-πολιτικός έχει βεβαρημένο παρελθόν. Είναι όντως συνεπής στις απόψεις της. Αλλά οι απόψεις της, για να

θυμόμαστε, . ήταν αυτές που την οδήγησαν να μην φέρει καν προς συζήτηση, όταν ήταν Πρόεδρος της Βουλής, την πρόταση νόμου του ΚΚΕ για κατάργηση των μνημονίων! Είχε πάντα την άποψη ότι η κατάργηση των άδικων νόμων του μνημονίου ήταν όπως είχε πει “σχήμα λόγου” που το έλεγαν για να κοροϊδεύουν το λαό. Γι’ αυτό λοιπόν έχει και συγκεκριμένο παρόν. Να μην έχει θέσεις για κανένα πρόβλημα του λαού. Μόνο κάτι γενικολογίες. Η μοναδική φορά που γίνεται συγκεκριμένη, είναι όταν θέλει να χαϊδέψει τα ορφανά της Χρυσής Αυγής, αφού όπου σταθεί και όπου βρεθεί, ουσιαστικά τούς χαρακτηρίζει “αντισυστημική” δύναμη. Γι΄ αυτό έχει και προδιαγεγραμμένο μέλλον. Δηλαδή, αυτό που έχουν διαχρονικά όλα αυτά τα κόμματα «διάττοντες αστέρες, που βασικό τους χαρακτηριστικό είναι διαχρονικά να στηρίζουν με τις ψήφους, ή ακόμα και με τους βουλευτές τους τις κυβερνήσεις και τα υπόλοιπα κόμματα του συστήματος. Να μην έχουν θέσεις για οποιοδήποτε λαϊκό πρόβλημα, ούτε και καμία παρουσία εκεί που ο λαός και η νέα γενιά αγωνίζεται για να πάρει μια ανάσα, για να τσακίσει την αδικία».

Δείτε το βίντεο

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.