Συνέβη και αυτό :Χτύπησε ζευγάρι ηλικιωμένων Υπεύθυνος beach bar στην Χαλκιδική που ήθελε να καθίσει στην παραλία

χαλκιδική
Facebook
Twitter
LinkedIn

Χαλκιδική: Υπεύθυνος beach bar έδειρε ζευγάρι που ήθελε να καθίσει στην παραλία με πετσέτα – Στο νοσοκομείο 74χρονος

Όπως καταγγέλλει το ζευγάρι, ηλικίας 74 και 70 ετών, υπεύθυνοι beach bar στη Χαλκιδική και συγκεκριμένα στην παραλία Κασταμονίτη τούς απαγόρευσαν να κάνουν μπάνιο στην παραλία.

Σε μία περίοδο που εξαπλώνεται το «κίνημα της πετσέτας» ανά την Ελλάδα, έγινε γνωστό ότι στη Χαλκιδική είχε σημειωθεί περιστατικό ξυλοδαρμού στα τέλη Ιουνίου.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε σε ρεπορτάζ του Mega που προβλήθηκε σήμερα η γυναίκα που έπεσε θύμα της επίθεσης μαζί με τον σύζυγό της, οι τόνοι οξύνθηκαν όταν θέλησαν να καθίσουν με την πετσέτα τους στην παραλία, όμως ο υπεύθυνος έφτασε στο σημείο να χειροδικήσει σε βάρος τους και μάλιστα – όπως καταγγέλλεται- χτύπησε χειρουργημένη γυναίκα. Ο σύζυγός της οδηγήθηκε στο νοσοκομείο και χρειάστηκε να χειρουργηθεί.

«Σάββατο πρωί, 10:00. Λόγω του ότι είμαι χειρουργημένη στον εγκέφαλο, πηγαίνουμε πρωί. ‘Ημασταν δύο μέτρα μακρυά από τις ξαπλώστρες τους σε μέρος δημόσιο. Ούτε μπροστά ούτε πάνω πετσέτα να ακουμπήσω. Ερχεται λοιπόν κι αρχίζει να βρίζει», κατήγγειλε η 70χρονη στο MEGA για το περιστατικό που έγινε στα τέλη Ιουνίου.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.