Πέθανε η Λιζέτα Νικολάου

Lizeta nikolaou
Facebook
Twitter
LinkedIn

Η Λιζέτα Νικολάου είχε πέσει από σκάλα καταστήματος, χτυπώντας στο κεφάλι πριν από λίγες ημέρες. Η κατάστασή της κρίθηκε από την πρώτη στιγμή κρίσιμη και με ελάχιστες ελπίδες ανάκαμψης.

Πέθανε η Λιζέτα Νικολάου σε ηλικία 71 ετών. Η τραγουδίστρια, νοσηλευόταν σε μη αναστρέψιμη κατάσταση σε κλινική του Πειραιά.

Η Λιζέτα Νικολάου είχε πέσει από σκάλα καταστήματος, χτυπώντας στο κεφάλι πριν από λίγες ημέρες. Η κατάστασή της κρίθηκε από την πρώτη στιγμή κρίσιμη και με ελάχιστες ελπίδες ανάκαμψης.

Την είδηση έκανε γνωστή η τραγουδίστρια Ελένη Δήμου με ανάρτησή της μέσα από τα social media.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eleni Dimou (@eleni.dimou_official)

Ο γάμος με τον Γιώργο Λιάνη

Η Λιζέτα Νικολάου ήταν παντρεμένη με τον Γιώργο Λιάνη και μαζί, απέκτησαν έναν γιο.

«Με τον Γιώργο Λιάνη παντρευτήκαμε το 1978, ένα χρόνο μετά γεννήθηκε ο γιος μου και μετά χωρίσαμε, όχι από δική μου θέληση. Εγώ είμαι της οικογένειας. Ο χωρισμός μου κόστισε πάρα πολύ, ντρεπόμουν να λέω ότι είμαι χωρισμένη», είπε σε συνέντευξή της παλαιότερα η τραγουδίστρια.

«Ο γάμος μου με τον Γιώργο Λιάνη με έβλαψε. Ο Γιώργος είναι ένας άνθρωπος που φοβόταν να υποστηρίξει την πρώην γυναίκα του και την πλήρωσα εγώ. Στην πολιτική δεν ήμασταν μαζί, οπότε τα πράγματα εκεί ήταν ακόμα χειρότερα. Δεν ήθελα να κάνω άλλο παιδί, οπότε δεν ξαναπαντρεύτηκα. Ζούσα όμως σαν παντρεμένη, με μία σχέση», είχε περιγράψει η Λιζέτα Νικολάου.

Ποια ήταν η Λιζέτα Νικολάου

Η ίδια, έχει ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό βιογραφικό, ενώ έχει αφήσει το δικό της στίγμα στο ελληνικό τραγούδι. Μάλιστα, μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της είναι το τραγούδι «Της Γερακίνας Γιος».

Η Λιζέτα (Ελισάβετ) Κατικαρίδου, γνωστή ως Λιζέτα Νικολάου ήταν Ελληνίδα ερμηνεύτρια του ελληνικού τραγουδιού.

Γεννήθηκε το 1951. Ερμήνευσε τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη, ενώ πρωτοπαρουσιάστηκε με μεγάλους δημιουργούς και ερμηνευτές, τον Μαρκόπουλο, Τσιτσάνη, Γαργανουράκη, τη Μοσχολιού, Γαλάνη και άλλους.

Ενδεικτική δισκογραφία:

Σκοπευτήριο, 1975
Αφιέρωμα, 1975
Το Χαμόγελο Της Λιζέττας, 1977
Σ’ Αγάπησα, Μ’ Αγάπησες, 1980
Βενετιά Και Φανάρι, 1982
Ποντιακά Τραγούδια Με Τη Λιζέττα Νικολάου, 1985
Τα Κέφια Της Λιζέττας, 1985
Έτσι Χάνονται Οι Αγάπες, 1986
Θέλω Ν’ Αντισταθώ, 1989
Νυχτερινοί Έρωτες, 1990
Τέρεν Μάνα Πως Χορεύω, 1992
Τα Τραγούδια Του Πατέρα μου, 1995
Ποντιακή Ραψωδία, 1997

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.