Ακινητοποιημένοι πολίτες με αναπνευστικά προβλήματα στην Ολυμπία Οδό – Η φωτιά στο βυτιοφόρο έσβησε η ταλαιπωρία έμεινε

Img 6517
Facebook
Twitter
LinkedIn

Μεγάλη ταλαιπωρία υπέστησαν οι οδηγοί από το μεσημέρι της Πέμπτης όταν ένα βυτιοφόρο με 7 τόνους αέριο πήρε φωτιά λιγο πριν το τούνελ της Κακιάς Σκάλας στην Εθνική Οδό Αθηνών -Κορίνθου.
Η διακοπή της κυκλοφορίας και στα δυο ρεύματα δημιούργησε μεγάλη ταλαιπωρία στους οδηγούς με αποτέλεσμα να μείνουν ακινητοποιημένοι περισσότερο από 3 ώρες στα αυτοκίνητα τους!

Img 6516
Οδηγός που  βρίσκεται  ακινητοποιημένος  στην Ολυμπία Οδό από Κόρινθο προς Αθήνα από το μεσημέρι, επικοινώνησε με το aVecnews ενημερώνοντας οτι μέσα στα αυτοκίνητα βρίσκονται ηλικιωμένοι  με αναπνευστικά προβλήματα, και η πολλή ζέστη επιδεινώνει την κατάσταση τους!
Στο σημείο επικρατεί αναβρασμός, οι άνθρωποι κατεβαίνουν από τα αυτοκίνητα τους για να βρουν γωνιά δροσιάς! «Τα παιδιά έχουν αναστατωθεί, πολλα κλαίνε δεν ξέρουμε τι να κάνουμε» είπε μεταξύ άλλων ατο aVecnews.

Img 6518

Συμφωνα με τον αναγνώστη μας, δεν είχαν λάβει καμια ενημέρωση μέχρι τώρα, ενώ αυτήν την στιγμή τους έχουν γυρίσει πίσω!

Σύμφωνα με πληροφορίες η φωτιά έχει περιοριστεί, ωστόσο έχει παρατηρηθεί διαρροή από το υγραέριο κίνησης που μετέφερε το βυτιοφόρο. Μετά απο εξέταση με θερμική κάμερα διαπιστώθηκε ότι η διαρροή υγαερίου προέρχεται από σωληνάκια πληρώσεως που καήκανε λόγω της πυρκαγιάς.

Αυτήν την στιγμή γίνεται μετάγγιση του αερίου απο το βυτίο και αυτό θα πάρει ώρα!

 

 

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.