Μάκης Γιομπαζολιάς: Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος, με τον συνδυασμό του Γιάννη Σγουρού

Ba39e78cd8da4e75e03732f91d2ab0af
Facebook
Twitter
LinkedIn
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
** Δουλειά της πρώτης Περιφέρειας της χώρας :
– Τα έργα υποδομών, ανάπτυξης και ποιότητας ζωής σε όλη την Αττική.
– Η στήριξη των παραγωγικών δυνάμεων και όλων των πολιτών, που ταλανίζονται, από τα οικονομικά κυρίως προβλήματα της καθημερινότητας.
– Η αποφασιστική συμβολή στην Πολιτική Προστασία.
– Οι καινοτόμες αλλαγές στις διαδικασίες και η βέλτιστη αξιοποίηση του στελεχικού δυναμικού, για ταχύτητα και αποτελεσματικότητα στην εξυπηρέτηση των πολιτών.
– Οι ρήξεις με την κεντρική εξουσία των κράτους, για διασφάλιση σοβαρών αρμοδιοτήτων και πόρων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.
– Η λογοδοσία, η κοινωνική συμμετοχή και η Δημοκρατία στην πράξη.
** Στον Κεντρικό Τομέα της Περιφέρειας :
– Τα παραπάνω και επί πλέον η αποκατάσταση και αξιοποίηση της αίγλης, που πρέπει να έχει η καρδιά της Αττικής, με πρωταγωνίστρια την Αθήνα.
Ισότιμη αντιμετώπιση των Δήμων και των πολιτών του Τομέα ( Αθήνα, Φιλαδέλφεια-Χαλκηδόνα, Γαλάτσι, Ζωγράφου, Βύρωνας, Καισαριανή, Δάφνη-Υμηττός και Ηλιούπολη ).
** Όλα αυτά γίνονται Μόνο με Έργο, συνεχή εγρήγορση και πολλή δουλειά. Προτάγματα, που έχει αποδείξει, ότι έχει, η “Αττική Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση”, χωρίς κομματικές εξαρτήσεις αλλά με συνεργασία με όλους και με επικεφαλής τον άξιο Γιάννη Σγουρό.
** Σεμνή συμβολή στην παναττική προσπάθεια, η υποψηφιότητα μου, για περιφερειακός σύμβουλος, με αυτόν τον συνδυασμό. Πάλι στον Κεντρικό Τομέα της Αττικής. Και με πρόσκληση σε όλους :
Ψηφίστε για τον τόπο σας και όχι για το κόμμα σας..!!

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.