Πυροβολισμοί – τραυματίες – νεκρός – Far West‎ η Αττική! Δεν ξέρεις απο που σου έρχεται…

2c9d8b8d 26ad 437d 8cec 1a5f2bf3cbee
Facebook
Twitter
LinkedIn

Ένας άνδρας έχασε τη ζωή του το απόγευμα της Δευτέρας (28.08.2023) μετά από περιστατικό με πυροβολισμούς σε καταυλισμό  στον Ασπρόπυργο .

Το επεισόδιο έγινε γύρω στις πέντε το απόγευμα στον καταυλισμό της Νέας Ζωής στον Ασπρόπυργο και θύμα είναι ένας Ρομά περίπου 28 ετών.

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν λίγο μετά τις 10:30 χθες (28/08) το βράδυ επί της οδού Καμπάνη στον Αγιο Παντελεήμονα. Τραυματισμένος απο σφαίρες στα πόδια βρέθηκε ένας 25χρονος Αιγύπτιος.

Εν τω μεταξύ οι αξιωματικοί της Ασφάλειας, προσπαθούν να λύσουν τον γρίφο με τους πυροβολισμούς στην Πανόρμου.

Απανωτοί πυροβολισμοί, δύο άτομα που δεν γνωρίζονται μεταξύ – απλά περνούσαν απο τον δρόμο, – τραυματισμένα, Κανένας κάλυκας, είναι τα στοιχεία που συνθέτουν το παζλ του μυστηρίου.

Από τον εξοστρακισμό των βολίδων, τραυματίστηκαν στον δεξιό μηρό μια 20χρονη Ελληνίδα και ένας 32χρονος υπήκοος Αλβανίας  που έφερε τραύμα στον ώμο. Τα θύματα, μετεφέρθησαν με ιδία μέσα στο «Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών Κοργιαλένειό – Μπενάκειο Ερυθρός Σταυρός», όπου η κοπέλα χειρουργήθηκε και παραμένει νοσηλευόμενη ενώ ο Αλβανός τραυματίας αφού του παρασχέθησαν οι πρώτες βοήθειες, πήρε εξιτήριο.

 

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.