Άνω-κάτω στην Νέα Δημοκρατία! Γράφει η Μανουέλα Μαθιουδάκη

Nd epinikia int jpg
Facebook
Twitter
LinkedIn
Άνω-κάτω στην Νέα Δημοκρατία!
Γράφει η Μανουέλα Μαθιπυδάκη259135 119872648097539 8203696 o 1024x866
———————————————-
Όταν ο διευθυντής της “Καθημερινής” – η ναυαρχίδα του Μητσοτακισμού και του Αντι-ΣΥΡΙΖΑ μετώπου μαζί με τον Σκάι- ο  κ Αλέξης Παπαχελάς αποκαλεί σε άρθρο του τον πρωθυπουργό “εγωιστή” και “κοιμόμενο” ,μιλάμε για...ακραίο  καιρικό φαινόμενο!
Ηχούν νταούλια και τύμπανα στην Νέα Δημοκρατία!
Κανένας Βορίδης, Πλεύρης και Γεωργιάδης δεν μπορούν πλέον να βγάλουν από το κάδρο τον κ Μητσοτάκη. Μαγκωμένοι κι αυτοί, βγαίνουν στα κανάλια, περίπου σαν βρεγμένες γάτες.
Ο ίδιος έχει την εντύπωση ότι καρατομώντας τους δικούς του- τον ανιψιό του, τον Πατούλη, τον  Μηταράκη, τον Βαρβιτσιώτη ,ενδεχομένως τον  Κικίλια και κάποιους άλλους- ικανοποιεί το περί δικαίου αίσθημα του κόσμου.
Και εγωιστής και κοιμόμενος!
Σε επίπεδο βουλευτών της ΝΔ υπάρχει αναβρασμός και ανησυχία, καθώς αντιλαμβάνονται πλέον  ότι ο υπερόπτης  αρχηγός τους παίζει μόνος του μπάλα – και μάλιστα κακή μπάλα- ενώ αποφεύγουν τις δημόσιες εμφανίσεις για τον φόβο της αποδοκιμασίας των πολιτών.
Σε επίπεδο βάσης, οι ακραιφνείς  Νεοδημοκράτες εκδηλώνουν καθημερινά την δυσαρέσκειά τους στο πρόσωπο του κ Μητσοτάκη με οργισμένες αναρτήσεις τους στα σόσιαλ μίντια.
Ο κ Μητσοτάκης δεν έχει συνειδητοποιήσει ακόμα το εναντίον του δυσμενές  κλίμα, στον ίδιο του τον χώρο. Άλλωστε δεν φημίζεται  για τα αντανακλαστικά του. Παιδιόθεν.
Χοροπηδάει χαζοχαρούμενα πάνω στο 41% του και εσχάτως στην νέα επενδυτική βαθμίδα που του πρόσφεραν τα ξένα οικονομικά κέντρα .
Έχουμε ανάπτυξη, δοξάστε με! ” , λέει στον καταναλωτή Έλληνα  ο οποίος  κάθιδρος παρατηρεί τις τιμές στις Λαϊκές και στα σούπερ μάρκετ να ανεβαίνουν από Δευτέρα σε Δευτέρα.
Έρχεται βαρύς χειμώνας για όλους μας.
Η τραγωδία του θεσσαλικού κάμπου είναι από μόνη της ένα ολόκληρο μνημόνιο για την χώρα.
ΥΓ1. Δεν υπάρχει ένας βουλευτής να φέρει στην Βουλή το θέμα της έλλειψης αναντικατάστατων φαρμάκων στα φαρμακεία; Ούτε ένας; Θα πεθάνουμε…. 

 

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.