«Μπουρλότο» τα social media με το λεκτικό ατόπημα του Στέφανου Κασσελάκη… περί «Τουρκικού κρατιδίου στην Κύπρο»

Screenshot 7
Facebook
Twitter
LinkedIn

Τα social media, μπήκαν στο χορό της κριτικής και με τον έναν ή το άλλο τρόπο, αντέδρασαν στις δηλώσεις του Στέφανου Κασσελάκη.

γράφει η Λαμπριάνα Κυριακού  (newpost.gr)

«Μπουρλότο» έβαλε στα social media το λεκτικό ατόπημα του Στέφανου Κασσελάκη,  ο οποίος χαρακτήρισε τα Κατεχόμενα εδάφη της Κύπρου «Τουρκικό Κρατίδιο» λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις του Ταγίπ Ερντογάν στη συνέλευση του ΟΗΕ, που καλούσε την διεθνή κοινότητα να αναγνωρίσει την ανεξαρτησία της «Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου».

Ο κ. Κασσελάκης από το Αιγάλεω,  χαρακτήρισε «απαράδεκτο» το «να μην απαντάει ο κ. Μητσοτάκης στην πρόκληση του Ερντογάν για αναγνώριση του δεύτερου μισού, της, του βόρειου, του κρατιδίου τέλος πάντων του δικού τους, της βόρειας, στην Κύπρο». Μετά από παρατήρηση δημοσιογράφου, είπε τελικά τη λέξη «ψευδοκράτος» όμως το ατόπημα είχε γίνει.

Λίγο μετά ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης έσπευσε με το καλημέρα να δώσει εξηγήσεις για το χθεσινό του λάθος.

Με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο κ. Κασσελάκης εξήγησε πως για το γλωσσικό ατόπημα ευθύνεται η κούραση και η αϋπνία.

Ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό, ούτε μια καλή δικαιολογία καθώς, το Κυπριακό ζήτημα είναι ένα από τα θέματα που χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής και μεταχείρισης και δεν χωράνε τα «τελοσπάντων». Η Τουρκία πάντα πάνω στα «ατοπήματα» στηριζόταν και με αφορμή αυτά μας «χόρευε»…

«Μπουρλότο» τα social media με το λεκτικό ατόπημα του Στέφανου Κασσελάκη

Τα social media, μπήκαν στο χορό της κριτικής και με τον έναν ή το άλλο τρόπο, αντέδρασαν στις δηλώσεις του Στέφανου Κασσελάκη.

Μάλιστα αντιδράσεις είχαμε και στον Ελληνοκυπριακό τύπο ο οποίος  χαρακτήρισε τις δηλώσεις του: «Ασυναρτησίες Κασσελάκη για ψευδοκράτος – Κρατίδιο…τελοσπάντων»

Δείτε μερικά από τα tweets

 

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.