Γεωργία Παγώνη: Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με Δήμαρχο Ηλία Αποστολόπουλο

Screenshot 1
Facebook
Twitter
LinkedIn

Είναι χρέος μας να αντιστεκόμαστε στην πτώση ηθών και ιδεών και να έχουμε λόγο, με τη συμμετοχή μας, στη διαμόρφωση του Δήμου μας, για μία πόλη όπου θα μπορέσει να φυτρώσει η ελπίδα για ένα καλύτερο αυριανό κόσμο.

Με αφορμή τις Δημοτικές εκλογές, παίρνω το θάρρος να επικοινωνήσω μαζί σας, ανεξάρτητα από την πολιτική σας τοποθέτηση.
Με αίσθημα ευθύνης και συνέπειας, με περισσότερα οράματα, στόχους και ελπίδα, κατέρχομαι με της εμπιστοσύνη του Δημάρχου μας Ηλία Αποστολόπουλου, για πρώτη φορά, σαν υποψήφια δημοτική σύμβουλος.
Ο πρώτος λόγος είναι το πρόσωπο του Δημάρχου, που με εμπνέει με το ήθος του, τη δημιουργικότητα του. την ικανότητα του, την ευαισθησία του στον άνθρωπο, την αγάπη για τον τόπο του, καθώς και η άψογη συνεργασία μαζί του, όλα αυτά τα χρόνια που εργάστηκα στο Δήμο σαν Διευθύντρια.
Γιατί είναι ένας άνθρωπος με όραμα, προοδευτικός, που πασχίζει καθημερινά να διατηρήσει την πόλη του ανάμεσα στις κορυφαίες, πανελλαδικά, σε υποδομές και μέσα, που θα κάνουν τον κάτοικο ικανοποιημένο στην καθημερινότητα της ζωής του.
Κατά δεύτερο λόγο, με έπεισε η ποιότητα των συνυποψηφίων μου, η διάθεση τους για αγωνιστική παρέμβαση στα δημοτικά δρώμενα, που σημείο εκκίνησης έχει η αγάπη γι΄αυτή την πόλη.
Σκέψη μου να συμμετάσχω στις εκλογές, πέρα από την υποχρέωση της ενεργούς συμμετοχής μας σαν πολίτες, είναι η πεποίθηση πως το ενδιαφέρον και η προσφορά μας στα κοινά δεν διακόπτεται με την συνταξιοδότηση μας.
Εξάλλου, το “μετέχειν” αποτελεί για τον Αριστοτέλη, όρο της πολιτικής ουσίας του ανθρώπου!!
Είναι χρέος μας να αντιστεκόμαστε στην πτώση ηθών και ιδεών και να έχουμε λόγο, με τη συμμετοχή μας, στη διαμόρφωση του Δήμου μας, για μία πόλη όπου θα μπορέσει να φυτρώσει η ελπίδα για ένα καλύτερο αυριανό κόσμο.
Ζητώ και τη δική σας εμπιστοσύνη, για να μπορέσω να παλέψω για όλα εκείνα που μας απασχολούν, χωρίς κομματικές ταμπέλες και εξαρτήσεις, με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον του τόπου.
Εγγύηση είναι η γνώση και η πείρα που απέκτησα όλα αυτά τα χρόνια από τη θέση της δημοτικής υπαλλήλου, απ΄όπου υπηρέτησα ΟΛΟΥΣ τους κατοίκους της πόλης μας, και βέβαια, η μεγάλη αγάπη που τρέφω για το προάστιο μας, αφού σ΄αυτό  γεννήθηκα, μεγάλωσα, εργάστηκα και ζώ μόνιμα.
Πιστεύω ότι οι εκλεγμένοι μπορούν και πρέπει να αλλάξουν την εικόνα δυσπιστίας που υπάρχει, αρκεί να διακατέχονται από Ανιδιοτέλεια, Ειλικρίνεια, Ικανότητα, Γνώση, Συναίσθημα, Ευαισθησία και Υψηλούς στόχους για το συλλογικό πάντα συμφέρον.
Υπόσχομαι ότι, όπως επί 39 χρόνια προσπάθησα να σας υπηρετήσω με ενδιαφέρον και χωρίς διακρίσεις από τη θέση της Δημοτικής υπαλλήλου, με διπλάσια διάθεση και ανεξάρτητα από ιδεολογικές προτιμήσεις, θα υπηρετήσω τα όνειρα, τις αγωνίες και τα αιτήματα σας από τη θέση της Δημοτικής Συμβούλου, φυσικά με τη δική σας ψήφο, προσπαθώντας να φανώ αντάξια της εμπιστοσύνης σας.
Φιλικά
ΓΕΩΡΓΙΑ (ΓΩΓΩ) ΠΑΓΩΝΗ
Screenshot 1

Γεωργία Παγώνη

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Πτυχιούχος πολιτικών Επιστημών και Δημοσίου Δικαίου της Νομικής Σχολής Αθηνών.
Σπουδές στις Δημόσιες Σχέσεις και τα ΜΜΕ.
Εργάστηκα επί 39 χρόνια στο Δήμο μας και διετέλεσα Διευθύντρια Οικονομικών, ΚΕΠ και Διοικητικών Υπηρεσιών, θέση από την οποία συνταξιοδοτήθηκα.
στα πλαίσια της εργασίας μου όλων αυτών των χρόνων, μετείχα σε Ευρωπαϊκά και Πανελλαδικά Συνέδρια.
Υπήρξα πρόεδρος των εργαζομένων επί πολλά χρόνια και μετείχα στην ανθρωπιστική βοήθεια προς το Ντομπόϊ Βοσνίας εν καιρώ πολέμου (1993-94),αποδεικνύοντας μαζί με τους συναδέλφους μου, ότι οι εργαζόμενοι μπορούν να γίνουν πολίτες του κόσμου.
Screenshot 2

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.