Αλεξικέρευνα : Οι Κεραυνοί έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας… Ποιοι μας προστατεύουν;

Dimarxeio papagou
Facebook
Twitter
LinkedIn

.Ο Δήμος έχει την ευθύνη να προστατέψει τους δημότες του

Σε λίγες μέρες οι Αρχοντες της περιοχής μας θα ζητήσουν  την ψήφο μας.

Δική μας  όμως ευθύνη είναι να απαντήσουμε με το ερώτημα 

Τι έχουν κάνει για εμας…

Η νύχτα της περασμένης Τρίτης ήταν ένας εφιάλτης για πολλά προάστεια του Β. και Αν.Τομέα .Οι αλεπάλληλες αστραπές και βροντές σου έδιναν την αίσθηση οτι πέφτουν στο σαλόνι σου και οι συχνές διακοπές του ρεύματος  μας έφεραν σε  στιγμές  απόγνωσης.

Ετσι λοιπόν αποφασίσαμε με κάποιους κατοίκους της περιοχής μας Παπάγος -Χολαργός  που ζούμε 30 χρόνια  σ΄αυτό το προάστειο να πάμε στο  Δήμο και να ζητήσουμε τον ”λογαριασμό΄΄για την προστασία  που μας παρέχει η Δημοτική Αρχή

Σε περίπτωση που ξαναχτυπήσει  ενας νέος  Ντάνιελ στην Αττική … π.χ. τι γίνεται με τα αλεξικέρευνα ποια είναι η προστασία που έχουμε όταν απο πάνω μας είναι ο Υμηττός και τα σπίτια και τα πεζοδρόμιά μας γεμάτα απο δένδρα.

Papagos 3 1024x426

Ο Δήμαρχος κ.Αποστολόπουλος , δεν ήταν εκεί γιατι  -όπως μας πληροφόργσαν – μαζί με το τεχνικό προσωπικο επιθεωρούσε κάθε γωνιά της περιοχής για να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι  αν  η κακοκαιρία είχε τραυματίσει δρόμους γέφυρες και σπίτια.

Peripoliko 18 5 2019 jpg

 Ζητάμε αφάλεια στην ανασφάλειά μας!

 

εμείς θέλαμε ενημέρωση, την απαιτήσαμε και την είχαμε!Συναντήσαμε τον Γ.Γ. του Δήμου κ. Μάνο Μαυρικάκη και την Κυρία Γωγώ Παγώνη  , οι οποίοι μας εξήγησαν:

Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού δίνοντας προτεραιότητα στην ασφάλεια των δημοτικών υποδομών και κυρίως των σχολείων  έχει εγκαίρως προβεί σε εργασίες αντικεραυνικής προστασίας  για το σύνολο των σχολικών συγκροτημάτων.

 

Σε μια περίοδο έντονων καιρικών φαινομένων και αλλεπάλληλων  ηλεκτρικών καταιγίδων η ασφάλεια των υποδομών και των κτηρίων είναι ζωτικής σημασίας.

 

Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού έχει θωρακίσει το σύνολο των σχολικών κτηρίων, ώστε οι μαθητές να είναι ασφαλείς μέσα στις τάξεις τους.

 

Επιπλέον, σημειώνεται ότι ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού έχει ολοκληρώσει και πρόγραμμα προσεισμικού ελέγχου για το σύνολο των σχολείων, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι η ασφάλεια του πολίτη και ιδιαίτερα των παιδιών αποτελεί προτεραιότητα.

 Ζητάμε αφάλεια στην ανασφάλειά μας!

 

Υστερόγρα

 

Ζητείστε ενημέρωση και απαιτειστε απο τον Δήμο σας λύσεις.

Εδώ και Τώρα !Γιατι εκλογές θα έχουμε πάλι μετά απο 5 Χρόνια!!!

 

 

Τα συστήματα αντικεραυνικής προστασίας μετριάζουν τον κίνδυνο πυρκαγιάς που ενέχουν οι κεραυνοί στις κατασκευές. Ένα σύστημα αντικεραυνικής προστασίας παρέχει διαδρομή χαμηλής αντίστασης για το ρεύμα κεραυνού για να μειώσει την επίδραση θέρμανσης του ρεύματος που ρέει μέσω εύφλεκτων δομικών υλικών. Εάν ο κεραυνός ταξιδεύει μέσα από πορώδη και κορεσμένα με νερό υλικά, αυτά τα υλικά μπορεί κυριολεκτικά να εκραγούν εάν το περιεχόμενό τους σε νερό μετατραπεί σε ατμό από τη θερμότητα που παράγεται από το υψηλό ρεύμα. Αυτός είναι ο λόγος που τα δέντρα συχνά κομματιάζονται από κεραυνούς

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.