Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Ψηφίζω Καλλιόπη Λάουρα Δαμιανού

Screenshot 1
Facebook
Twitter
LinkedIn

Η Καλλιόπη Λάουρα (Πώλα) Δαμιανού γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στα Ιλίσια

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τις αυτοδιοικητικές εκλογές της Κυριακής και το aVecnews σας συστήνει μια νέα γυναίκα, την Καλλιόπη Λάουρα Δαμιανου, η οποία κατεβαίνει υποψήφια Δημοτικής σύμβουλος στο Δήμο Αθηναίων με τον συνδυασμό “Αθήνα Ψηλά” του Κώστα Μπακογιάννη.

Ψηφίζω Καλλιόπη Λάουρα Δαμιανού

Η Καλλιόπη Λάουρα (Πώλα) Δαμιανού γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στα Ιλίσια. Αποφοίτησε από το Αρσάκειο Ψυχικού και σπούδασε στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Screenshot 2

Συνέχισε τις ακαδημαϊκές της σπουδές στο τμήμα Νομικής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών με εξειδίκευση στο Οικονομικό Δίκαιο από το City University of London. Σήμερα εργάζεται ως δικηγόρος, ενώ από το 2018 είναι διαπιστευμένη διαμεσολαβήτρια του υπουργείου Δικαιοσύνης.

Έχει διατελέσει Σύμβουλος του Αναπληρωτή Υπουργού Ανάπτυξης & Επενδύσεων κυρίως σε θέματα Στρατηγικών Επενδύσεων.Υπήρξε ενεργό μέλος της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ και το 2016 εκλέχτηκε μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ.

Σήμερα είναι εκλεγμένο μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας. Το 2019 εκλέχτηκε Κοινοτική σύμβουλος της 1ης Δημοτικής Κοινότητας του Δήμου Αθηναίων με την παράταξη “Αθήνα Ψηλά” του Κώστα Μπακογιάννη και είναι Πρόεδρος της Λέσχης Φιλίας Κουκακίου.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.