Ο Πλανήτης στους ήχους του Πολέμου! Οι ηγέτες των μεγάλων δυνάμεων συζητούν…

Shutterstock 623413295
Facebook
Twitter
LinkedIn

Οι ηγέτες των μεγάλων δυνάμεων συζητούν  ,  ενώ ο αριθμός των νεκρών αυξάνονται και απο τις δύο πλευρές. Ο κ.Μπάιντεν στο Ισραήλ. Συνεχάρη τον Μπενιαμίν Νετανιάχου και του Φατάχ αλ Σίσι που κατέστησε δυνατή τη συμφωνία για ανθρωπιστική βοήθεια  στη Γάζα.

Το Ισραήλ ανακοίνωσε χθες βράδυ ότι θα επιτρέψει την είσοδο της ανθρωπιστικής βοήθειας στη Λωρίδα της Γάζας από την Αίγυπτο, ενώ επιβάλλει αυστηρή πολιορκία στον παλαιστινιακό θύλακα που σφυροκοπεί ακατάπαυστα μετά την αιματηρή επίθεση της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου.

«Το Ισραήλ δεν θα εμποδίσει την ανθρωπιστική βοήθεια από την Αίγυπτο όταν πρόκειται για τρόφιμα, νερό και φάρμακα για τους αμάχους στο νότιο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας», ανέφερε η ανακοίνωση που εκδόθηκε από το γραφείο του Ισραηλινού πρωθυπουργού. «Οποιαδήποτε προμήθεια φθάσει στη Χαμάς θα εξουδετερωθεί».

Διάγγελμα Μπάιντεν την Πέμπτη για τον πόλεμο Ισραήλ-Χαμάς και τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία

«Οι τρομοκράτες δεν θα κερδίσουν, η ελευθερία θα νικήσει», ανέφερε ο Αμερικανός πρόεδρος σε ανάρτησή του στο “Χ” κλείνοντας με αυτό το μήνυμα την επίσκεψή του στο Ισραήλ.

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ θα εκφωνήσει ομιλία από το Οβάλ Γραφείο την Πέμπτη για την «απάντηση της χώρας του στις τρομοκρατικές επιθέσεις της Χαμάς κατά του Ισραήλ και στον συνεχιζόμενο βάναυσο πόλεμο της Ρωσίας εναντίον της Ουκρανίας», ανακοίνωσε την Τετάρτη ο Λευκός Οίκος.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.