Διάγγελμα Μπάιντεν -Ενα βήμα πριν απο το Χάος..

Mpainten 252863 381434 type13262 (1)
Facebook
Twitter
LinkedIn

Ο Αμερικανός πρόεδρος,   Τζο Μπάιντεν καταδίκασε τις ενέργειες της Χαμάς  και του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν  σε διάγγελμα  προς τον Αμερικάνικο Λαό απο το  Οβάλ Γραφείο την Πέμπτη το βράδυ (03:00 ώρα Ελλάδας), λέγοντας ότι οι επιθέσεις στο Ισραήλ και ηεισσβολή στην Ουκρανία  έχουν κοινά κίνητρα.

Ζήτησε από τους Αμερικανούς να πληρώσουν κι άλλα δις για να χρηματοδοτήσει τον πόλεμο κατά της Ρωσίας αλλά και της Χαμάς κι αυτή δεν ήταν η μοναδική σύνδεση Πούτιν-Χαμάς που έκανε.

«Η Χαμάς και ο Πούτιν αντιπροσωπεύουν διαφορετικές απειλές, αλλά μοιράζονται κοινούς στόχους. Και οι δύο θέλουν να εκμηδενίσουν πλήρως μια γειτονική δημοκρατία».

«Βοηθήστε μας να κρατήσουμε τα αμερικανικά στρατεύματα μακριά από τον κίνδυνο. Βοηθήστε μας να οικοδομήσουμε έναν κόσμο πιο ασφαλή, πιο ειρηνικό, πιο ευημερούντα για τα παιδιά και τα εγγόνια μας» συμπλήρωσε. Χαρακτήρισε δε το αίτημα «μια άνευ προηγουμένου δέσμευση για την ασφάλεια του Ισραήλ που θα οξύνει το ποιοτικό στρατιωτικό πλεονέκτημα του Ισραήλ, για το οποίο έχουμε δεσμευτεί».

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.