Εκδόσεις ΟΤΑΝ: Οταν ανοιγει ενα νεο βιβλιοπωλείο η ελπίδα ανθίζει.

Mail
Facebook
Twitter
LinkedIn

Εγκαίνια

Mail (1)

Το Σάββατο 11/11/2023 και ώρα 18.30,

Σκοπός   δεν είναι μόνο ένα ακόμα βιβλιοπωλείο στην καρδιά της Αθήνας, αλλά μια εστία σχέσης με τους αναγνώστες και γενικότερα τους φίλους του βιβλίου. Δημιουργήσαμε έναν χώρο υψηλής αισθητικής που θέλει να δώσει έμφαση στην επικοινωνία, την επαφή, την ανταλλαγή απόψεων, τον υγιή προβληματισμό και την αξιοποίηση του πνευματικού δυναμικού της χώρας μας και όχι μόνο.

Είμαστε στο χώρο του βιβλίου για πάνω από 40 χρόνια και προχωρήσαμε, όταν έγινε εφικτό, εδώ και πέντε χρόνια δηλαδή, στην ίδρυση του εκδοτικού μας οίκου «ΟΤΑΝ» και τώρα του βιβλιοπωλείου μας. Κι αυτό γιατί  όλα αυτά τα χρόνια διαπιστώσαμε  ότι υπάρχουν πνευματικοί θησαυροί που είναι κλεισμένοι στα συρτάρια πολλών αδιαφήμιστων δημιουργών και θέσαμε ως στόχο μας την ανάδειξη του πνευματικού τους έργου, με κριτήριο πάντα την ποιότητα και τον γόνιμο λόγο.

Για αυτό και ο εκδοτικός μας οίκος έχει εκδώσει, στα πέντε αυτά χρόνια της λειτουργίας του, επιλεγμένα βιβλία (λογοτεχνικά, καλλιτεχνικά, κοινωνιολογικά, επιστημονικά κ.ά.), κατ’ εξοχήν νέων (αλλά και παλαιότερων) συγγραφέων, ώστε να δοθεί φωνή στη σύγχρονη και σε πολλές περιπτώσεις άγνωστη και αφανή πνευματική δημιουργία κυρίως του τόπου μας, η οποία στις μέρες μας

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.