Ντράπηκε και η ντροπή: Έκαναν έξωση σε οικογένεια ΑΜΕΑ λίγο πριν τα Χριστούγεννα

[365951] ΕΞΩΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΑΝΑΠΗΡΩΝ ΣΤΑ ΑΝΩ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ / eurokinissi)
Κόσμος προσπαθεί να αποτρέψει το ξεσπίτωμα οικογένειας ανάπηρων στα Ανω Πετράλωνα, Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2023. (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ / EUROKINISSI)
Facebook
Twitter
LinkedIn

Το σπίτι βρίσκεται στη συμβολή των οδών Τιμόδημου και Κλεισθένους στα Άνω Πετράλωνα και ανήκε σε 74χρονη γυναίκα με αναπηρία , ενώ ο 58χρονος γιός της αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα.

Την αναλγησία της πολιτείας στηλίτευσε ο Κωνσταντίνος Καλαφατάς, ακροατής του Talk Radio 98.9 στην εκπομπή του Τάκη Χατζή, ο οποίος βρέθηκε μπροστά σε μια ακόμα προσπάθεια έξωσης οικογένειας ΑΜΕΑ στα Πετράλωνα , -η 4η που επιχειρείται από τον Μάιο του 2022 , οπότε και το ακίνητο πλειστηριάστηκε έναντι 86.000 ευρώ- Υπενθυμίζεται ότι η προηγούμενη απόπειρα έξωσης έγινε την προηγούμενη Τετάρτη.

Ο Κωνσταντίνος περιγράφει στον Τάκη Χατζή το περιστατικό όπως το έζησε «βρισκόμουν στο πάρκινγκ των λεωφορείων στο δρόμο που οδηγεί στο θέατρο «Δώρα Στράτου» έκατσα να πιώ ένα καφέ και ξαφνικά ακούω φωνές, λέω θα είναι παιδιά, όμως οι φωνές άρχισαν να πληθαίνουν και αμέσως βλέπω 4-5 διμοιρίες των ΜΑΤ , 2 διμοιρίες ΟΠΚΕ , 40 αστυφύλακες με μοτοσυκλέτες και περιπολικά , λέω τι έγινε κάποιον θα συλλάβουνε και παρακολουθούσα την κατάσταση πως εξελισσόταν» σημείωσε .

Συνεχίζοντας ο Κωνσταντίνος είπε ότι είδε τις διμοιρίες να παρατάσσονται, ένα φορτηγό ήρθε και πήρε 5 πράγματα από το σπίτι της οικογένειας , το παιδί το έβγαλαν με το αναπηρικό καροτσάκι «μαζεύτηκε κόσμος , ήρθαν οι διμοιρίες ήρθε ο πρόεδρος της επιτροπής αναπήρων ΑΜΕΑ της περιοχής. Μια κατάσταση τρελή» είπε και αναρωτήθηκε αυτό είναι το κράτος δικαίου παραμονές Χριστουγέννων, όποιος είχε την απαίτηση απέναντι στην οικογένεια έπρεπε να το κάνει τώρα»;

Το σπίτι βρίσκεται στη συμβολή των οδών Τιμόδημου και Κλεισθένους στα Άνω Πετράλωνα και ανήκε σε 74χρονη γυναίκα με αναπηρία , ενώ ο 58χρονος γιός της αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα. Το διαμέρισμα εκπλειστηριάστηκε τον Μάιο του 2022 έναντι 86.000 ευρώ για μη εξυπηρετούμενο δάνειο με την καταχρηστική ρήτρα ελβετικού φράγκου.

Ακούστε στο ηχητικό τα όσα κατήγγειλε στον Talk Radio 98.9 ο κ. Καλαφατάς:

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.