Δημήτρης Κουτσούμπας: Κανένας Αγώνας δεν πάει Χαμένος !

Koutsoumpas intime 768x480
Facebook
Twitter
LinkedIn

«Ενωμένοι σαν μια γροθιά, το ΚΚΕ θα συνεχίσει να βρίσκεται μπροστά σε όλους αυτούς τους αγώνες, τις δίκαιες διεκδικήσεις»

Ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας παραβρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 14 Ιανουαρίου 2024, στη συνεστίαση των Κομματικών Οργανώσεων του ΚΚΕ στη Νέα Ιωνία.

Ο Δ. Κουτσούμπας στο σύντομο χαιρετισμό του ευχήθηκε καλή χρονιά με δύναμη, υγεία και αντοχές γιατί όπως είπε «τις χρειαζόμαστε γιατί έρχεται μία δύσκολη χρονιά. Η κυβέρνηση, όπως όλοι βλέπουμε, από την άλλη μέρα που ξανάκατσε πάλι στην κυβερνητική εξουσία, στην καρέκλα της εξουσίας,  άνοιξε τα συρτάρια της  καινέβγαλε νέα αντεργατικά και αντιλαϊκά μέτρα αυτά που επιβάλλει το νέο υπερμνημόνιο που είναι σε ισχύ από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, από το Ταμείο Ανάκαμψης, από αυτή τη λυκοφωλιά που έχει όνομα και λέγεται ΕΕ. Συνεχώς συμπιέζει το λαϊκό εισόδημα – αντί αυτό να αυξάνεται όπως είναι η ανάγκη των καιρών για να επιβιώνει η λαϊκή οικογένεια – με νέα φορολογικά μέτρα και ταυτόχρονα με αυξήσεις, ακρίβεια, ανατιμήσεις στα είδη πλατιάς λαϊκής κατανάλωσης, την ώρα που φοροαπαλλάσσονται οι επιχειρηματικοί όμιλοι οι οποίοι δεν ξέρουν τι κέρδη βγάζουν κάθε χρόνο, δισεκατομμύρια ευρώ.

 «Κανένας αγώνας δεν πάει χαμένος»

«Αυτό το κάλεσμα απευθύνει το ΚΚΕ και έχουμε μπροστά μας σκληρούς, μεγάλους αγώνες» τόνισε ο Δ. Κουτσούμπας σημειώνοντας πως «θα έχουμε επιτυχίες, γιατί κανένας αγώνας δεν πάει χαμένος, όλοι βάζουν το λιθαράκι τους για να αλλάξει ο αρνητικός συσχετισμός που υπάρχει σήμερα μέσα στην κοινωνία, μέσα στα Σωματεία, στους Συλλόγους, στην Τοπική Διοίκηση, την Περιφερειακή Διοίκηση, στην κυβέρνηση, στο Κοινοβούλιο, παντού. Να ανοίξει ο δρόμος γι’ αυτό που ονομάζουμε εμείς εργατική εξουσία κι αυτό που στο βάθος θέλει ο ίδιος ο λαός, άσχετα πόσο το έχει συνειδητοποιήσει, για να εκφράζεται και πρακτικά με τη συμμετοχή του στους αγώνες, με τη συμμετοχή του στις αρχαιρεσίες, με τη συμμετοχή του και την ψήφο του στη συμπόρευση με το ΚΚΕ.

 

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.