Ποιος ήταν ο Βαγγέλης Ζαμπούνης που δολοφονήθηκε με 97 σφαίρες,,,

Th
Facebook
Twitter
LinkedIn

Ο 44χρονος Βαγγέλης Ζαμπούνης, ο υπ΄ αριθμόν  Ενας  ,σύμφωνα με την εκτίμηση της Αστυνομίας,  στην ιεραρχία της Ελληνικής Μαφίας ,θεωρούσε τον  ευατό του άτρωτο. Ισως για αυτό και το συμβόλαιο θανάτου του θεωρείται από τα πιο ακριβοπληρωμένα. Πρωτοφανής είναι και ο τρόπος εκτέλεσης του ,αφού  χρειάσθηκαν 97 σφαίρες για να τον δολοφονήσουν, αλλά και μια σφαίρα χαριστικής βολής όπως φαίνεται στα βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει ,Σφαίρα μίσους;  ή επιβεβαίωσης… σ΄ ένα θωρακισμένο αυτοκίνητο που είχε διαλυθεί!

Η σφαίρα όμως που απασχολεί την αστυνομία είναι εκείνη που πέρασε στο απέναντι διαμέρισμα ,διαπέρασε το τζάμι και καρφώθηκε στον τοίχο ενός ανύποπτου ενοίκου που εκείνη την ώρα κοιμότανε…

Ξημέρωμα Σαββάτου στο κέντρο της πρωτεύουσας στην οδό Φρατζή στον Νέο Κόσμο έξω απο το ιδιόκτητο βενζινάδικο του Ζαμπούνη.

Ο  Βαγγέλης  Ζαμπούνης , με το παρατσούκλι  ”Ζαμπόν”  είχε κατηγορηθεί ως επικεφαλής εκβιαστών και ως επικεφαλής , για συμβόλαια θανάτου.  Το 2018 ,είχε δεχθεί και άλλη επίθεση ,αλλά η εμπλοκή του καλάσνικοφ των εκτελεστών τον είχε τραυματίσει και είχε γλυτώσει ε τραυματισμό.

Στο αυτοκίνητό του (θωρακισμένο τζιπ BMW) βρέθηκε ένα καλάσνικοφ, καθώς και γεμιστήρες, ενώ έφερε και ένα πιστόλι glock, το οποίο δεν πρόλαβε να χρησιμοποιήσει για να αμυνθεί. 

Για την Αστυνομία  ο φόνος του αποτελεί κομβικό σημείο όσον αφορά την εξέλιξη του πολέμου στη νύχτα, και όχι μόνο.

 

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.