Εκτακτη Σύνοδο Κορυφής των Ευρωπαίων ηγετών -Τι θα γίνει με τους Αγρότες;

πρασινοι αυτοδιοικητικοι βαλενθια Αντιγραφή 1068x712
Facebook
Twitter
LinkedIn

Αν και  τα αγροτικά θέματα δεν περιλαμβάνονται επισήμως στην ημερήσια διάταξη της συνάντησης των «27», οι αγρότες  της Ευρωπαϊκής Ενωσης ασκούν πίεση για αποφάσεις που τους αφορούν. Μπλόκα σε Γαλλία Ιταλία Ισπανία

Οι  κινητοποιήσεις  κλιμακώνονται στη Γηραιά Ήπειρο. Στις Βρυξέλλες τα τρακτέρ προχωράνε σε κεντρικούς οδικούς άξονες, λίγο πιο μακριά από το κτίριο όπου θα συνεδριάσουν εντός των επόμενων ωρών οι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι.

Υλικές ζημιές από τις θεομηνίες όλων των ειδών (πλημμύρες χιονιάδες, ξηρασίες, πυρκαγιές κ.λ.π.), ο καλλιεργητής ή ο ζωοτρόφος, έχει να αντιμετωπίσει την αλλαγή συμπεριφοράς της φύσης σε σχέση με το πότε ο ίδιος ήξερε ότι πρέπει να σπείρει, να ποτίσει, ή να ενισχύσει με λίπασμα και πόσο, την γη του, ή ακόμα χειρότερα να την προστατέψει από ζιζάνια και αρρώστιες για τις οποίες δεν είχε να ανησυχεί πριν σε συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

Και ποια η βοήθεια: έρχεται  η Ε.Ε. να αλλάξει την ΚΑΠ και το σύστημα επιδοτήσεων σε ένα πλειοψηφικά μη ενημερωμένο έγκαιρα κοινό στην γεωργική και κτηνοτροφική παραγωγή.

Το αδιέξοδο των αγροτών είναι και δικό μας αδιέξοδο!

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.