Γερμανία: Στο Αιχεν σε νοσοκομείο μια γυναίκα κρατούσε 15 ομήρους ασθενείς και προσωπικό

Oip (10)
Facebook
Twitter
LinkedIn

Συναγερμός έχει σημάνει στο Άαχεν στη Γερμανία καθώς μια 65χρονη εισέβαλε το απόγευμα της Δευτέρας (04/03/2024) στο νοσοκομείο και κρατάει ομήρους.

Εργαζόμενοι στο νοσοκομείο κάνουν λόγο για καπνούς κοντά στη γυναίκα που εισέβαλλε στο νοσοκομείο του Άαχεν στη Γερμανία, ενώ στο σημείο έχουν σπεύσει Αστυνομία και Πυροσβεστική.

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση: «Η αστυνομία και η πυροσβεστική βρίσκονται σε υπηρεσία στο νοσοκομείο Luisen στο Άαχεν. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν ενδείξεις για μια πιθανή απειλητική κατάσταση.

Η περιοχή γύρω από το νοσοκομείο είναι αποκλεισμένη. Η αστυνομία  ζητά να αποφύγετε την περιοχή.»

Η μεγάλη αστυνομική επιχείρηση γύρω από το νοσοκομείο Λουίζεν στο Άαχεν ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ της Δευτέρας. Μια 65χρονη, μπήκε στο νοσοκομείο λίγο πριν από τις 17:00 το απόγευμα της Δευτέρας και λίγο αργότερα εργαζόμενοι παρατήρησαν καπνό διαπιστώνοντας ότι η γυναίκα είχε πυροδοτήσει βεγγαλικά στον χώρο χειρουργείου, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στις γερμανικές αρχές.

Γύρω στις 23.00 το βράδυ ειδικές δυνάμεις κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν την 65χρονη που είχε οχυρωθεί στο νοσοκομείο και σύμφωνα με πληροφορίες κρατούσε ομήρους 15 άτομα.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.