Η Ανεξάρτητη Αρχή και το πρόστιμο σε τηλεοπτικό κανάλι!Γράφει ο Παύλος Αλέπης

άδειες4
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pavlos1 (1)Γράφει ο Παύλος Αλέπης
      Πρόστιμο στον ΑΛΦΑ μετά από 8 χρόνια για εκπομπή του Κωστόπουλου με τον Ρωχάμη.
Δεν προσβάλει την νοημοσύνη μας η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ το γνωστό ΕΣΡ, όχι γελοιοποιεί τον θεσμικό της ρόλο και τα πρόσωπα που την απαρτίζουν.
   Ο Κωστόπουλος, ούτε είναι ούτε ήταν ποτέ Δημοσιογράφος γιατί του έπεφτε ‘εξτρα στενο το κοστούμι και το πέταξε γρήγορα. Ανέλαβε αφ υψηλού ξεβλαχεφτης μας ,εκδότης εμπύρετου σεξουαλικού ερεθισμού ακάθεκτης δραστηριότητας και υπερβολης,που αυτο οδηγησε στην χρεοκοπια, το Ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο σε 8ετη ανάλυση πεπραγμενων .
Να υποθέσω πως η απόφαση δεν ηταν …εκδικητική ως απατηθείσα ερωμένη…
Τα γρηγορα αντανακλαστικά της κωμωδίας είναι το αντικείμενο μας, ουτε ο Ρωχαμης που απεβιωσε στο μεταξυ για να διακωμωδησει μεθ ημών, ουτε ασφαλως τα προσωπα που σφυριζουν πατριωτικα για την συνθεση του ΕΡΣ. Οπως ισως γνωριζεται, ουδεποτε η αντιπολίτευση εδωσε την συγκαταθεση της, για τους διορισθέντες. Μη ρωτησετε πως γινεται να σημειωνεται το ολο θεμα στα αθλητικα υποδηματα των κυβερνητικων προσώπων . Μυστήριο….
Το τραγικο ειναι πως οι μισοι του ΔΣ ειναι δημοσιογράφοι και συμπτωματικα σχεδον το συνολο των Δημοσιογράφων κριτικαρει την αργοπορία απονομης της Δικαιοσυνης Νεα Μυστηρια.
Το σκεπτικο της καταδικης της εκπομπης που προβλήθηκε τον Μαρτιο του 2016 ,μας διευκρινίζει -στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ -πως προδηλως το περιεχόμενο της εκπομπης ειχε στοχο με υποβαθμισμενο χαρακτηρα, και με ιλαροτητα, εμφάνιζε τις πραξεις του Ρωχαμη, ως αξια επαίνων και χειροκροτηματος….
Ηταν επιτρέψτε μου να προσθεσω, ενα παρατράγουδο με σκουρο βραδυνο ενδυμα…
Εδω μπαινουν αλλα μυστήρια γενικοτερα. Οχι μονο χρονικής κατανόησης της επικινδυνότητας της τηλοψιας. !!.
Παντως για το δικαιον του πράγματος να σημειώσουμε πως τα μελη του ΕΡΣ εχουν επίγνωση της εκπεμπόμενης βαρύτητος -ως φαίνεται- και δεν αναμένουν τον δικό μου έπαινο η απαξια….
Και αυτό ειναι το πιο ανησυχαστικο…..
Η αναζήτηση μου παντως , προς εύρεση του ΦΙΛΟΤΙΜΟΥ ,της ενδεχομένης ηρωικης παραίτησης, η της εξήγησης θα συνεχισθεί.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.