Δεν μας σώζει τίποτα -Ο στρατός και η Καλλιόπη -Γράφει ο Παυλος Αλέπης

433726705 1862624464177829 700971089121163556 n
Facebook
Twitter
LinkedIn
   Βρε δυστυχισμένοι πως έχετε βλακέψει έτσι σε κακουργηματικό βαθμό;;;
Ολο το πρωϊ , τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά χάχανα με μια παπάρα δήλωση με…τεράστιο βάθος.
Και μυρωδιά σαπίλας η ας μη το γράψω αλλιώς και το τερματίσω, που λέει η νεολαία….
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ΣΤΗΝ ΒΑΡΥΣΗΜΑΝΤΗ συνέντευξη στον Λιάγκα.. .μας διευκρινίζει την σκέψη του πριν μπει ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ -Η Καλλιόπη να αλλάξει όνομα και να λέγεται Καλλιόπος η Κούλης…
Βρε βρώμισε τόσο όχι η περιβόητη Καλλιόπη ,αλλά ο τόπος…
Στην τρύπα ποιας λεκάνης έχει πέσει όλο το σπινθηροβόλο πνεύμα τμήματος του νεοέλληνα;;;
Αμ το άλλο. Εντολή αφανής φυσικά και υπόγεια, ρίξτε λάσπη ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ…Και γράφει ο ευφάνταστος καραγκιόζης της δημοσιογραφίας πως…Παρολίγον να φτάσουν ΣΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ του μίνι- αντιδραστήρα στο Παν/μιο .Σωθήκαμε αδέλφια ….Ο Θεός της Ελλάδος.. Πως ο Μπόντ σώζει την Βασίλισσα στην οθόνη ένα τέτοιο πράγμα…
Αντε να προσθέσω και την ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ Κα Βούλτεψη , που θυμήθηκε το…μενου στο Πρωθυπουργικό αεροσκάφος επί  Τσίπρα. Ηταν λέει ασύλληπτα πλουσιότερο με σολωμούς και χλίδα …Και το ειπε αυτο για να ισοφαρισει την πολυτελεια μιας επιπλέον μέρας ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΧΑΒΑΛΕ στην οαση της Αιγυπτου ,του Κυριακου που ειχε παει προχθές επίσημη επίσκεψη….
Ειπε και για το ΝΤΕΛΑΓΟΥΕΡ.Τον φορολογικό παράδεισο που ίσως κρύβει και τα πλούτη του ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ , άρα ο μάγκας μας δουλεύει και έκανε επιθετική εξαγορά του ΣΥΡΙΖΑ. !!!
Ολα αυτα μπαινουν σε μια ακριβή πολιτική σακούλα. Και η εξήγηση -που εχει την λογικη της- ειναι απλη για μερικους. Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και ο Κυριάκος επιλέγουν αντίπαλο τον Στρατιώτη Κασσελάκη, για να μην βγει δεύτερος ΣΤΑ ΞΑΦΝΙΚΑ στις ευρωεκλογές Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ που σαρωνει στην Βορ Ελλαδα, αλλα να μην μας καβαλησει κι ολας..!!!
Την….παραλερωσαμε ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΟΠΗ;;;
Ποιος γελαει, ποιος κλαιει και ποιος αναλογιζεται τι στην ευχη δρομο τραβαμε με χαχανα και αβασταχτη ελαφροτητα;;;

 

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.