Η πρώτη Επανάσταση ξεκίνησε απο το ”ΒΗΜΑ” γράφει ο Παύλος Αλέπης

200300448 4031944620214714 3177861729794708085 n
Facebook
Twitter
LinkedIn
Τι έγινε παιδιά; Ξεκίνησε να παίρνει σάρκα και οστά η δυσπιστία παίρνει μορφή η μομφή ;;
Μέρες τώρα κάτι γίνεται.
Pavlos1 (1)
  Αλλά σήμερα …πρώιμη επανάσταση;;;. Την ξεκίνησε ΤΟ ΒΗΜΑ του ομίλου ΒΑΓΓΕΛΗ -Εορτάζοντος-Μαρινάκη και απάντησε αμέσως ατακαριστά , η Κυβέρνηση δια στόματος Παύλου Μαρινάκη.
Αποκαλύπτει η εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ λαθροχειρία και απάλειψη κρίσιμων συνομιλιών του Σταθμάρχη κατά το τραγικό συμβάν στα Τέμπη…Και υπονοεί ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΑΣ απόκρυψη ΑΛΛΩΝ συνομιλίων τις πρώτες ωρες του δυστυχήματος.
Σάλος και έκπληξη. Και τώρα θα ξετυλιχτεί το παρασκήνιο.
Και νάσου έξαλλος -,φυσικά κατόπιν συννενοήσεων -ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απαντά στα γραπτά με χτύπημα…Το δημοσίευμα λέει- αποτελεί ΚΗΛΙΔΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ…!!!
Και πιάνει η αντιπολίτευση το νημα και δια του Ανδρουλακη που θυμαται επιτελους ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ και το χοντραίνει με διαμορφωση ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΔΥΣΠΙΣΤΙΑΣ…
–Απενεντι μας εχουμε μια αδιστακτη αγελη εξουσιας,που καταπατα τα ανθρωπινα δικαιωματα και υπονομευει το Κρατος Δικαιου…
Καλει τα κομματα, ανταποκρίνεται αμεσως Η ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ και ο Χαριτσης και να δουμε τι θα κανει και ο στρατευμενος Κασσελακης για τον Συριζα…απο την σκοπια της Θηβας.!! Το ΚΚΕ συμφωνει κι αυτο ,αλλα διευκρινιζει ΝΑΙ αλλα με τον δικο μας τροπο…!!!
Κοιτα το πληθος των ευσεβων αλαλο.
Οι συγγενεις των 57 θυματων επισης. Ο εορτασμος της Παλιγγενεσίας παίρνει φωτια που μαλλον δεν σβυνει..ευκολα.
Και ας λεει ο κυβερνητικος εκπρόσωπος πως είναι….καλοδεχούμενη η πρόταση δυσπιστίας προσθέτοντας με νοημα την υπόδειξη του επικοινωνιολόγου ΓΚΡΗΝΣΠΑΝ πως ΔΕΝ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΟΧΕΣ ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑΣ….
Αμ παληκαρι μου, δεν ειπε ΒΔΕΛΛΕΣ ο Γκρηνσπαν, εσυ και οι κυβερνηση του Κυριάκου τοβαλε στο στομα σου… Και για προσοχη στην ΑΛΛΑΖΟΝΕΙΑ ειπε ο γκουρού της πολιτικής χειραγωγίας (Μαλλον τον γράψατε…στα ελληνικα.)
Τωρα τρεχάτε ποδαρακια μου με τον ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ να εχει παρει θέση απο πισω σας. Συν τους υπόλοιπους, που ομαδοποιούν την καταγεγραμμένη ανυπαρξία αντιπολίτευσης που μας εφερε εδώ.
Αλλα, ως εδώ !!!!

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.