Το αυγό του φιδιού…δυστυχώς εκκολάφθηκε!   Της Δέσποινας Μακρινού

Cf80cf81cebfcf83cf86
Facebook
Twitter
LinkedIn

Το αυγό του φιδιού…δυστυχώς εκκολάφθηκε!

 Της Δέσποινας Μακρινού

Thumbnail (8) 

Μήνυμα αυτοπροστασίας και επαγρύπνησης

 

Ακροδεξιές δυνάμεις οδεύουν προς τις εκλογές σε όλο τον κόσμο και είναι πεπεισμένοι ότι θα νικήσουν. Με απειλές και ρεβανσιστικό μίσος πρός την διαφορετικότητα δαιμονοποιούν πρόσφυγες. ΛΟΑΤΚΙ άτομα, μαύρες γυναίκες, ΑΜΕΑ. Κάτι δηλαδή απο τις “τρυφερές μεθόδους” του Χίτλερ και των ναζιστών “συντρόφων” του.

 

Οι επόμενοι μήνες θα είναι κρίσιμοι. Ο μισός πλανήτης θα έχει εκλογές. Οι πολίτες σε όλο τον κόσμο θα πρέπει να επαγρυπνούν, ώστε να μην επιτρέψουν στο μίσος και την μισαλοδοξία να επικρατήσουν.

Ένας γενικευμένος πόλεμος θα είναι καταστροφικός, όχι μόνο για την ανθρωπότητα, αλλά και για την ολοκληρωτική εξαφάνιση του πλανήτη, στον οποίο έτυχε να κατοικούμε.

Πολιτικοί του ακροδεξιού κόμματος της Γερμανίας μόλις πρίν απο λίγες μέρες, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, πιάστηκαν να συζητούν ένα σχέδιο για μαζικές απελάσεις, παρόμοιο με εκείνο των πρακτικών του Χίτλερ, σύμφωνα με το οποίο εκατομμύρια Εβραίοι θα εκδιωχθούν στη Μαδαγασκάρη.

Ναζιστικοί χαιρετισμοί και άλλα φασιστικά σύμβολα φαίνεται να επιβιώνουν σε όλη την Ευρώπη και δυστυχώς όχι μόνο εκεί. Τα ακροδεξιά κόμματα καταπατώντας κεκτημένα δικαιώματα πυροδοτούν το μίσος και σωπαίνουν ή ακόμη το χειρότερο υιοθετούν τέτοιες ανεπίτρεπτες τακτικές.

Ο δημοκρατικός κόσμος στέκεται αμήχανος και έκπληκτος μπροστά σε αυτή την κατάσταση αλλά αυτό δεν φτάνει.

Η ψήφος μας θα πρέπει να είναι η απάντηση στην ακροδεξιά “μανία” που προσπαθεί να επαναφέρει μαύρες στιγμές της ιστορίας.
Σήμερα με την ταχύτητα που εξαπλώνονται οι πληροφορίες, κανείς δεν μπορεί να επικαλεστεί ότι δεν ήξερε.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.