Στην Ανακρίτρια για να απολογηθεί ο γνωστός ποινικολόγος!

Diotima 600px
Facebook
Twitter
LinkedIn

 

Στην  Ανακριτή βρίσκεται ο ποινικολόγος για να απολογηθεί για τον ξυλοδαρμό της γυναίκας του σύμφωνα με την καταγγελία του γιατρού που την εξέτασε τα ξημερώματα της Κυριακής.

Η ποινική μεταχείριση του δικηγόρου – θα εξαρτηθεί όχι μόνο από την ανάλυση των τραυμάτων της συζύγου αλλά και από την κατάθεση της ίδιας.

Η γυναίκα φέρει σοβαρά τραύματα στο κεφάλι, στη μύτη αλλά και στο στόμα ενώ είχε αίματα ακόμα και στα μαλλιά της ενώ είχαν βγει και τούφες. Παράλληλα έχει κάταγμα και στο δεξί χέρι. Στην αρχική της κατάθεση αρνήθηκε ότι ο σύζυγός της την ξυλοκόπησε και ισχυρίστηκε όπως και ο δικηγόρος ότι έπεσε από τις σκάλες. Όμως ο γιατρός διέγνωσε πίσω από τα τραύματα ανθρώπινο χέρι με τον ποινικολόγο να αρνείται κάθε εμπλοκή.

Ο ποινικολόγος πέρασε τη νύχτα στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ -ως κρατούμενος αυτή τη φορά- και επιμένει στην αρχική του κατάθεση.

Εν τω μεταξύ ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου κ. Βερβεσός ζήτησε Πειθαρχικό έλεγχο  μετά τη σύλληψη του γνωστού δικηγόρου για ενδοοικογενειακή βία

Σε σοκ βρίσκεται και η 37χρονη δικηγόρος σύζυγός του με την οποία έχουν αποκτήσει ένα παιδί

 

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.