Στον Εισαγγελέα δημοσιογράφος της ΕΡΤ για ενδοοικογενειακή βία

30634307 bia
Facebook
Twitter
LinkedIn

Στον εισαγγελέα θα οδηγηθεί σήμερα το πρωϊ ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ που ξυλοκόπησε τη σύντροφό του ,επίσης δημοσιογράφο ,όταν του ζήτησε να χωρίσουν  .

Η νεαρή δημοσιογράφος , φέρει σοβαρά τραύματα – κάταγμα στο πρόσωπο και υπέβαλε μήνυση στο Τμήμα Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας στην Ομόνοια. Η γυναίκα πήγε πρώτα σε νοσοκομείο και από εκεί, έχοντας λάβει βεβαίωση για τα τραύματά της μετέβη στο τμήμα στην Ομόνοια και υπέβαλε μήνυση.

Με ανακοίνωσή της η ΕΡΤ έθεσε σε παύση τη σύμβαση του φερόμενου ως δράστη, έως ότου διαλευκανθεί η υπόθεση και αποφανθεί η δικαιοσύνη. Ενω άμεσα αντέδρασε το Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ.

Με ανακοίνωσή της η δημόσια ραδιοτηλεόραση ανέφερε ότι μόλις ενημερώθηκε για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας συμβασιούχου εργαζόμενου της, έθεσε σε παύση τη σύμβασή του.

«Η ΕΡΤ αμέσως μόλις ενημερώθηκε για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας συμβασιούχου εργαζόμενου της ΕΡΤ εις βάρος της συντρόφου του, επίσης συμβασιούχου εργαζομένης στην εταιρεία, έθεσε σε παύση τη σύμβαση του φερόμενου ως δράστη έως ότου διαλευκανθεί η υπόθεση και αποφανθεί η δικαιοσύνη».

Χρυσοχοΐδης: 61 συλλήψεις για ενδοοικογενειακή βία

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, δήλωσε, ότι τις τελευταίες εβδομάδες καταγράφηκαν 550 περιπτώσεις ενδοοικογενειακής βίας. Ανέφερε ότι από αυτές, προέκυψαν 350 συλλήψεις, ενώ όπως σημείωσε μόνο το βράδυ της 24ης Ιουνίου 61 περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας, από τα οποία τα μισά στην Αττική.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.