Υψιστη επιφυλακή για διάσπαρτες εστίες!

Unnamed
Facebook
Twitter
LinkedIn

Όλη τη νύχτα  οι πυροσβεστικές δυνάμεις και εθελοντές σε ύψιστη επιφυλακή για διάσπαρτες εστίες ,στις επικίνδυνες πυρκαγιές στην Κερατέα και στη Σταμάτα.

Οι φωτιές σε Κερατέα και Σταμάτα δημιούργησαν αποπνικτική ατμόσφαιρα στην Αττική καθώς οι καπνοί από τις φλόγες έπνιξαν σχεδόν όλο το λεκανοπέδιο.Και σ΄αυτές τις φωτιές καταστράφηκαν σπίτια .κάηκαν ζώα και   το χειρότερο άφησαν πίσω τους και έναν νεκρό Εναν άνδρα 45 χρονών που υπέστη ανακοπή  όταν οι φλόγες στη Σταμάτα έφθασανκοντά στο σπίτι του.   Δεκάδες σπίτια και αυτοκίνητα καμένα και στις δύο περιοχές της Αττικής.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από τον υπουργό Πολιτικής Προστασίας, στα πύρινα μέτωπα «έδωσαν σκληρή μάχη 288 πυροσβέστες, 18 ομάδες δασοκομάντος, 80 οχήματα, 13 ελικόπτερα και 12 αεροσκάφη, καθώς και δεκάδες μηχανήματα έργου και υδροφόρες που διέθεσαν η Περιφέρεια Αττικής, οι Δήμοι και το ΓΕΕΘΑ».
UnnamedΣε τρεις συλλήψεις για πυρκαγιές σε Σαλαμίνα, Ραφήνα και στο Πόρο προχώρησε η Πυροσβεστική, ενώ παράλληλα επιβλήθηκαν χρηματικά πρόστιμα σε ακόμα τέσσερα άτομα.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.