Το στυλ των ερωτήσεων, που δεν αρέσει στον κ. Πολάκη Της Δέσποινας Μακρινού

Polakis2 scaled (1)
Facebook
Twitter
LinkedIn

Οι ερωτήσεις αφορούσαν τα τρέχοντα γεγονότα και τις παρεμβάσεις του, τόσο στα ελληνικά ΜΜΕ όσο και στα social media.

Της Δέσποινας Μακρινού

Thumbnail (8)

“Δεν του αρέσουν αυτού του στυλ οι ερωτήσεις” απαντά ο ιδιαίτερος του κ. Πολάκη στο αίτημα για συνέντευξη στην ιστοσελίδα μας.

Χωρίς να γνωρίζουμε ποιό είναι το στυλ των ερωτήσεων, που αρέσει στο προβεβλημένο στέλεχος  του ΣΥΡΙΖΑ, διεκόπη η μεταξύ μας σύντομη επικοινωνία.

Οι ερωτήσεις αφορούσαν τα τρέχοντα γεγονότα και τις παρεμβάσεις του, τόσο στα ελληνικά ΜΜΕ όσο και στα social media.

Είναι αλήθεια ότι πολλές φορές οι παρεμβάσεις αυτές εμπεριέχουν αλήθειες, που σε άλλη περίπτωση θα μπορούσαν να βοηθήσουν την πορεία μιάς πραγματικής Αντιπολίτευσης. Ο τρόπος όμως που εκφέρονται, με την αμετροέπεια και την εριστικότητα στο DNA του πολιτικού προσώπου της Αριστεράς, δημιουργεί διαφυγές και αλλάζει την ατζέντα μιάς πραγματικά σημαντικής είδησης.

Οι σχέσεις του κυρίου Πολάκη χαρακτηρίζονται άσπονδες με το δημοσιογραφικό δυναμικό αυτής της χώρας. Αναγκαίο κακό μάλλον θα λέγαμε, αφού ο συγκεκριμένος πολιτικός αφ’ενός μεν “πουλάει”- όπως συνηθίζεται να λέγεται στους δημοσιογραφικούς κύκλους – και αφ’ ετέρου καταγγέλλει, με αναρτήσεις τα “πουλημένα στα αφεντικά” δημοσιογραφικά γραφεία.

Μια σχέση αγάπης και μίσους που δημιουργεί καθεστώς και πρωτοσέλιδα.

Ο Αριστερός πολιτικός , χειρουργός στο επάγγελμα, με ιδιαίτερη χειρουργική ακρίβεια έχει χτίσει ένα διχαστικό προφίλ στο κόμμα του. Δεν είναι μικρό το ποσοστό της υποστήριξης του απο στελέχη του κόμματος. Όπως επίσης δεν είναι μικρό και το ποσοστό των στελεχών που διαφωνούν και συχνά αγανακτούν μαζί του. Ο ίδιος ο Πρόεδρος κ. Κασσελάκης, τον οποίο στήριξε με θέρμη προεκλογικά ο κ. Πολάκης, πριν από λίγες μέρες αναγκάστηκε να ζητήσει συγνώμη εκ μέρους του, από στέλεχος της ΝΔ με την οποία διαφώνησε υβριστικά στον αέρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ίδιος με ανάρτησή του αμέσως μετά, δήλωσε δηκτικά ότι δεν παίρνει πίσω αυτά που είπε, διαφωνώντας με την κίνηση του Προέδρου.

Είναι άραγε πρόβλημα, μέρος του προβλήματος ή η φωνή που χρειάζεται το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης για να ακουστεί?

Ο κ. Πολάκης και επι εποχής Τσίπρα, είχε και έχει καταφέρει με την δημοφιλία του τόσο στην Κρήτη όσο και σε μεγάλο τμήμα στην υπόλοιπη Ελλάδα,  να επηρεάζει καταστάσεις. Κανείς δεν μπορεί άλλωστε να αμφισβητήσει τη δυναμική και επιτελική παρουσία του στο ΣΥΡΙΖΑ. Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την ηθική του παρουσία στο χώρο της Αριστεράς και κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την τιμιότητά του. Άλλωστε σε άλλη περίπτωση θα τον είχαν διαπομπεύσει σε βαθμό εξόντωσης.

Ωστόσο η απαξιωτική συμπεριφορά του σε συνδυασμό με την “ματσό”διάλεκτο που , τον οδηγούν συχνά σε ατραπούς δύσκολες και πολιτικά πρωτόγνωρες στην Αριστερά,  για την επικράτηση της αλήθειας και του δίκιου.

Ολοκληρώνοντας,και επί προσωπικού, αφού  αρνήθηκε να μας δώσει συνέντευξη λόγω του στυλ των  ερωτήσεων, αφ’ ενός δεν θα μάθουμε ποτέ ποιό είναι το αγαπημένο του στυλ και αφ’ετέρου νιώθουμε ικανοποίηση ως ιστοσελίδα, γιατί δεν προσαρμόσαμε το στυλ των ερωτήσεων μας στις δικές του επιλογές.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.