Φωτιά στη Στοά του Θεάτρου Μπροντγουέϊ στην Αγίου Μελετίου

Oif
Facebook
Twitter
LinkedIn

Ξημέρωμα Πέμπτης και οι καπνοί παραμένουν ακόμη στη Στοά του Μπροντγουέϊ  . Οι πυροσβέστες   είναι στο σημείο από  χθές το βράδυ που ξέσπασε η φωτιά και προσπαθούν να ελέγξουν τον χώρο αφου πρώτα απεγκλώβισαν 10 τουλάχιστον άτομα απο την πολυκατοικία ,

Λόγω της επιχείρησης και του φόβου να πάρει διαστάσεις η πυρκαγιά, παρέμεινε κλειστή η οδός Αγίου Μελετίου από την Γ Σεπτεμβρίου έως την Πατησίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Πυροσβεστικής, επρόκειτο για φωτιά που ξεκίνησε από υπόγειο καφέ, που βρίσκεται μέσα στην ιστορική στοά.
Στο σημείο έσπευσαν συνολικά 32 πυροσβέστες με 8 οχήματα της Πυροσβεστικής, ένα εξ αυτών κλιμακοφόρο – δηλαδή με σκάλα, ενώ οι πυροσβέστες κατέβασαν κόσμο από τον ημιώροφο και τον πρώτο όροφο της πολυκατοικίας, χρησιμοποιώντας σκάλες στα μπαλκόνια. Οι πρώτες πληροφορίες  αναφέρουν οτι καταστράφηκε η αποθήκη του Θεάτρου .

Στο σημείο έσπευσαν συνολικά 32 πυροσβέστες με 8 οχήματα της Πυροσβεστικής, ένα εξ αυτών κλιμακοφόρο   με σκάλα, ενώ οι πυροσβέστες κατέβασαν κόσμο από τον ημιώροφο και τον πρώτο όροφο της πολυκατοικίας, χρησιμοποιώντας σκάλες στα μπαλκόνια.

«Πέταξαν ένα γκαζάκι σε μία αποθήκη που ήταν ψιλοαφύλαχτη, που δεν είχε γερή πόρτα και είσοδο. Ήταν πρόχειρη κατασκευή και το πέταξαν μέσα από το τζάμι», είπε στο MEGA η Κάτια Δανδουλάκη.

Σημειώνεται πως στην αποθήκη φυλάσσονται αντικείμενα και εκθέματα του θεάτρου Μπρόντγουεϊ και του θεάτρου Κάτια Δανδουλάκη.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.