Η νέα γενιά των γιατρών στην Ελλάδα !

9808414955601510585
Facebook
Twitter
LinkedIn

Ναι ! Είναι  γεγονός ,ότι  τους σημαντικούς ανθρώπους που δρουν και λειτουργούν με σεμνότητα στο χώρο τους ,  δεν τους προσέχουμε  ιδιαίτερα. Μας προκαλούν το ενδιαφέρον μόνο όταν τους έχουμε ανάγκη. Τους γιατρούς ,παραδείγματος χάριν, είναι σαν να τους ανακαλύψαμε την εποχή του covid  . Οταν πέφταμε σαν τις  μύγες  απροστάτευτοι απο την  ξαφνική εισβολή ..Και να που τους είδαμε ,,και να που βγήκαμε και στα μπαλκόνια μας  εμείς οι έγκλειστοι και τους χειροκροτήσαμε. Και τώρα που νομίζουμε, οι αφελείς, ότι όλα είναι παρελθόν ,τους βλέπουμε σαν ενοχλητικούς διαμαρτυρόμενους και με διάφορα πονηρά ανατολίτικα τερτίπια τους παραμερίζουμε!

Κι΄ όμως είναι και αυτή η νέα γενιά που στέκεται όρθια και αφουγκράζεται τον πόνο και την οδύνη των ανθρώπων. Προς Θεού , οχι και ότι οι παλιότεροι δεν το έκαναν. Αλλά τούτοι εδώ ,έχουν μεγαλύτερες ευκαιρίες για να  πάνε στα ξένα και να διαπρέψουν.

Η avecnews .gr , πιστεύοντας ακράδαντα και ελπίζοντας ότι  η νέα γενιά σ΄ όλους τους τομείς ,είναι η ελπίδα τούτης της χώρας, ζήτησε ,από τον   γιατρό  Χρήστο Νταφόπουλο να καταθέτει την αλήθεια της επιστήμης του και να ενημερώνει τους αναγνώστες μας.

Είναι ένας από τους ιατρούς που για μήνες στο Γεννηματά  σ΄ όλη την διάρκεια της πανδημίας ήταν δίπλα στους ασθενείς όχι μόνο ως  γιατρός αλλά πάνω απ΄ όλα σαν άνθρωπος.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.