Ναυάγιο Σικελίας : Αγνοείται ο Πρόεδρος της Morgan Stanley International !

D913eaee2356b8e731220d948d07b9df xl
Facebook
Twitter
LinkedIn

Στο ιστιοφόρο που βυθίστηκε στο λιμάνι από καταιγίδα και ανεμοστρόβιλο, επέβαινε και ο πρόεδρος της Morgan Stanley International.

Ο Τζόναθαν Μπλούμερ, πρόεδρος της Morgan Stanley International, αναφέρθηκε το βράδυ της Δευτέρας ότι ήταν μεταξύ των αγνοουμένων του βυθισμένου σκάφους Bayesian. Επιβεβαιώθηκε η εξαφάνισή του από τις ιταλικές αρχές, σύμφωνα με τους Times. Ο κ. Μπλούμερ είναι στενός φίλος του Μάικ Λιντς, ιδιοκτήτη του σκάφους, ο οποίος επίσης αγνοείται μαζί με την 18χρονη κόρη του Χάνα. Ο Σαλβατόρε Κοτσίνα, επικεφαλής της Πολιτικής Προστασίας στη Σικελία, δήλωσε ότι αγνοείται επίσης ο Κρις Μορβίλο, δικηγόρος στην Clifford Chance.

Η σορός ενός άνδρα, που πιστεύεται ότι ήταν ο σεφ του σκάφους, έχει βρεθεί, ενώ οι δύτες που συμμετέχουν στην έρευνα φοβούνται ότι οι αγνοούμενοι μπορεί να έχουν παγιδευτεί στο κύτος του σκάφους. Ο γενικός διευθυντής της υπηρεσίας πολιτικής προστασίας της Σικελίας, Σαλβατόρε Κοτσίνα, επιβεβαίωσε ότι ο Λιντς, η κόρη του Χάνα και ο σεφ της θαλαμηγού είναι ανάμεσα στους αγνοούμενους. Η σύζυγος του Λιντς, Άντζελα Μπακάρις ήταν ανάμεσα σε αυτούς που διασώθησαν.

 

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.