Τα ψάρια αυτοκτόνησαν! Της Δέσποινας Μακρινού

Minoan minoan megaron of queen decorated with dolphin frescoes palace of knossos crete greece (meisterdrucke 1087909)
Facebook
Twitter
LinkedIn

Τα ψάρια αυτοκτόνησαν!

 

Της Δέσποινας Μακρινού

 

Αφού κανείς δεν μπορεί να πάρει την ευθύνη, το πιθανότερο είναι τα ψάρια του Παγασητικού να αυτοκτόνησαν.

Μέχρι και τα ψάρια δεν άντεξαν την ανευθυνότητα των υπευθύνων και αποφάσισαν να … αυτοκτονήσουν.

Γέμισε λοιπόν ο Παγασητικός νεκρά ψάρια, για να προκαλέσει το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης και την εγκληματική απραξία και αδιαφορία των αρμοδίων.

Ακολούθησαν καταγγελίες και επικρίσεις και το θέμα έφτασε στην Κομισιόν. Γίναμε δηλαδή για πολλοστή φορά αρνητικό θέμα στην ευρωπαϊκή επικαιρότητα.

Ερίζουν πάνω από τα “πτώματα” οι τοπικές αρχές επιρρίπτοντας τις ευθύνες ο ένας στον άλλο και κραδαίνοντας την αθωότητά τους.

“Προφανώς και θα δοθούν εξηγήσεις για το τι συνέβη στην πραγματικότητα. Προέχουν, προφανώς, όλες οι κινήσεις που πρέπει να γίνουν άμεσα και στη συνέχεια θα δοθούν και οι απαντήσεις από τους έχοντες τις σχετικές αρμοδιότητες», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος  Μαρινάκης.

Στο μεταξύ τα κουφάρια “φράκαραν” στην έξοδο του χειμάρρου Ξηριά στον Παγασητικό, προσφέροντας ένα αποπνικτικό και δραματικό κόκκινο θέαμα. Η μυρωδιά από τα νεκρά ψάρια, δεν μπόρεσε να κρύψει τη δυσοσμία της ανευθυνότητας. Ο Ξηριάς δεν θυμίζει με τίποτα ποτάμι. Καλύπτεται από ένα παχύ στρώμα άσπρο και κόκκινο.

Εικόνες απείρου ασχήμιας και ντροπής για τη χώρα μας .

Στο ερώτημα ποιός φταίει, η απάντηση είναι γνωστή «Φταίει η κλιματική αλλαγή” και αυτό μας απαλλάσσει.

Η υπόθεση απασχολεί και τον Άρειο Πάγο. Με μικρές όμως προσδοκίες για απόδοση ευθυνών. Το μόνο που μας σώζει είναι η έκταση που πήρε διεθνώς το θέμα και δεν πρόλαβαν το … μπάζωμα.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.