Πολάκης , Ο Κακός μπελάς – Γράφει η Μανουέλα Μαθιουδάκη

Polakis1
Facebook
Twitter
LinkedIn
Πολάκης, ο κακός μπελάς
——————————————
259135 119872648097539 8203696 o 1024x866 1 300x254Γράφει η Μανουέλα Μαθιουδάκη
             Η ιστορία επαναλαμβάνεται:
   Όπως ο Αλέξης Τσίπρας δεν τόλμησε να απαλλαγεί οριστικά  από τον Παύλο Πολάκη και περιορίσθηκε απλώς να τον καθαιρέσει από Τομεάρχη Διαφάνειας, έτσι και ο Στέφανος Κασσελάκης μετέτρεψε το “έβγα” του σφακιανού αντάρτη  από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ σε  εκκωφαντικό “‘ ξανα-έμπα”  ,μήπως και…
 ηρεμήσουμε.
    “Εγώ δεν είμαι παιδάκι, θα τα πούμε στην Κεντρική Επιτροπή “,απάντησε ο κ Πολάκης.
Κακός μπελάς, ο γιός του βοσκού από τον Αργουλέ των Σφακίων.
Ο γιός που τέλειωσε το σχολείο με βαθμό 20, μπήκε πέμπτος στην Ιατρική Αθηνών, τέλειωσε την ειδικότητα του στον Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας με τον εκπληκτικό βαθμό 94% στο γραπτό του.
Ο καταπληκτικός χειρουργός- εντατικολόγος ,όπως λένε όλοι.
Και πολύ καλός υφυπουργός Υγείας όπως επίσης είδαμε όλοι -μαζί με τον υπουργό κ Ξανθό- σε ιδιαίτερα δύσκολες εποχές.
   Κανείς δεν ξέρει αυτή την στιγμή αν ο Παύλος Πολάκης θα αμφισβητήσει τον ,κ Κασσελάκη στην Κεντρική Επιτροπή, όπως άφησε να εννοηθεί.
Αλλά η υπαναχώρηση του κ Κασσελάκη είναι λάθος ,καθώς ,ακόμα και αν παραμείνει πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, θα είναι μονίμως εκβιαζόμενος από τον Σφακιανό βουλευτή ο οποίος από την εποχή του Αλέξη Τσίπρα έχει πλέον απασφαλίσει  και καλπάζει σαν ατίθασο άλογο στα κρητικά Λευκά Ορη.
Ο κ Πολλάκης του οποίου η εντιμότητα δεν έχει αμφισβητηθεί ποτέ ακόμα και όταν ως δήμαρχος Σφακίων κρατούσε διπλά βιβλία για να μπορεί να κάνει την δουλειά του, είναι η χειρότερη εκδοχή του Βαγγέλη Γιαννόπουλο , του ΠΑΣΟΚ
   Αν ο  Γιαννόπουλος είχε αποκαλέσει “τσούρδω” την Ελλη Στάη, ο κ Πολλάκης αποκάλεσε “λοιμωγμενο σούργελο” την Σία Κοσιώνη.
Μακράν…. καλύτερος σε  φρασεολογία  ο Παύλος του Βαγγέλη!
Αλλά δεν είναι έτσι.
   Αν όντως ο κ Κασσελάκης θέλει να τα αλλάξει όλα, δεν έχουν θέσει στο κόμμα του τέτοιες συμπεριφορές, ακόμα και αν προέρχονται από έντιμους αλλά αμετροεπείς διώκτες της διαπλοκής.
Αλλωστε ,ο κόσμος που ψήφισε τον κ Κασσελάκη για πρόεδρο, αλλαγή επέλεξαν.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.