Η γνωστή «δημοσιογραφία»… -Γράφει ο Τάκης Ψαρίδης

374862 339866216032667 1189081415 n
Facebook
Twitter
LinkedIn
Η γνωστή «δημοσιογραφία»
455596514 8446475275371680 1533046941496627110 nΓράφει ο Τάκης Ψαρίδης
    Με τον Κασσελάκη είχαν ησυχάσει και δεν έκαναν πια επιθέσεις στον συριζα, καθώς τον άφηναν να αυτοεξευτελίζεται μόνος του. Τώρα που η ΚΕ του κόμματος, (εκλεγμένη απ ευθείας απ τη βάση και ανανεωμένη κασσελακικά μετά την αποχώρηση των «υπονομευτών» της Νέας Αριστεράς), αποφάνθηκε ότι ο πρόεδρος είναι ακατάλληλος, αμέσως ξύπνησε το παλιό αντισύριζα μένος και γνωστοί μεγαλοδημοσιογράφοι που πρωταγωνίστησαν στο αντισύριζα μέτωπο και την απαξία της κυβερνώσας αριστεράς, κλείνουν το μάτι στον Κασσελάκη!
Ψάχνουν και βρίσκουν κενά στο καταστατικό, δικαιολογώντας την εμμονή του «Στέφανου της Ελλάδας» ότι είναι ακόμα πρόεδρος. Το καταστατικό όντως έχει τεράστια κενά, καθώς, τότε που συντάχτηκε, ούτε ένας Βορίδης και ένας Άδωνης δεν μπορούσε να φανταστεί ότι η «μπαρουτοκαπνισμένη» αριστερά θα καταντούσε σε έναν τέτοιο τραγέλαφο. Αυτό όμως είναι ένα άλλο θέμα ή μάλλον, αυτό είναι ΤΟ θέμα..
Ωστόσο, λόγω αυτών των κενών, η ερμηνεία του καταστατικού μόνο πολιτική μπορεί να είναι και όχι νομική και το μόνο όργανο που νομιμοποιείται να ερμηνεύσει το καταστατικό είναι η ίδια η ΚΕ και όχι ένα συνέδριο για να διατηρείται μέχρι τότε ένας ακατάλληλος αρχηγός στην αξιωματική αντιπολίτευση της χώρας, ούτε φυσικά και κάποιο δικαστήριο.
Στην πραγματικότητα δεν στηρίζουν Κασσελάκη, καθώς προστατεύουν μια στοιχειώδη σοβαρότητα και αξιοπρέπεια τους, αλλά εντέχνως υποδαυλίζουν τον τραγέλαφο. Ακόμα και αν ο Κασσελάκης έλεγε πως είναι πρωθυπουργός (αναμενόμενο και αυτό, καθώς από την πρώτη στιγμή έχουμε πει πως η υπόθεση αυτή δεν είναι πολιτική) θα εύρισκαν τρόπο να επιτεθούν στην κυβερνώσα αριστερά, λέγοντας «κοιτάξτε ποιοι μας κυβερνούσαν και ποιοι θέλουν να ξανακυβερνήσουν την χώρα». Μόνο που η κυβερνώσα αριστερά εχει τελειώσει και η γνωστή «δημοσιογραφία» επαναλαμβάνεται ως φάρσα…

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.