Debate ΠΑΣΟΚ-Με το βλέμμα στην κάλπη της 6ης Οκτωβρίου

Ekloges ert debate
Facebook
Twitter
LinkedIn

  Τρεις ώρες  κύλησε το debate των υποψήφιων προέδρων του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής  με ζωηρό διάλογο και με αιχμές και δυναμικές αντιπαραθέσεις εν όψει της εσωκομματικής μάχης της 6ης Οκτωβρίου.   Διάλογος για την Οικονομία και την Ανάπτυξη,   με δυναμικές αντιπαραθέσεις, ήταν ο διάλογος για την εξωτερική πολιτική.

Τα θέματα της Οικονομίας και το σχέδιο που πρέπει να εκπονήσει για ισχυρή Ανάπτυξη ήταν ο πρώτος κύκλος της συζήτησης, ωστόσο, η συζήτηση επεκτάθηκε εμμέσως και σε ευρύτερα θέματα κοινωνικής πολιτικής.

Νίκος Ανδρουλάκης ,Παύλος Γερουλάνος, Νάντια Γιαννακοπούλου ,Αννα Διαμαντοπούλου, Χάρης Δούκας και Μιχάλης Κατρίνης παρουσίασαν τις θέσεις τους σε έξι θεματικές ενοτητες.

Ο διάλογος   ζωηρός, με τον Νίκο Ανδρουλάκη να έχει απ’ ευθείας συζήτηση και αντιπαράθεση με τον Παύλο Γερουλάνο για τα κόκκινα δάνεια, υποστηρίζοντας ότι το ΠΑΣΟΚ έχει στο πρόγραμμά του συγκεκριμένη πρόταση, ενώ στη παρατήρηση του κ. Γερουλάνου για θέσπιση δανειολόγειου ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής αναρωτήθηκε γιατί δεν συνέβαλε στη βελτίωση της θέσης του ΠΑΣΟΚ, για να απαντήσει ο Παύλος Γερουλάνος ότι δεν προκάλεσε ο Ανδρουλάκης ως πρόεδρος τέτοια εσωκομματική συζήτηση.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.