Nia Vardalos: Μια ζεστή, αυθεντική συνάντηση στο Θέατρο Παλλάς (Φωτογραφίες & Βίντεο)

Screenshot 21
Facebook
Twitter
LinkedIn

Το απόγευμα της Δευτέρας (05/05), το φουαγιέ του Θεάτρου Παλλάς γέμισε από φως και θετική ενέργεια, καθώς η Nia Vardalos υποδέχθηκε τους δημοσιογράφους με χαμόγελο και ενθουσιασμό. Ευδιάθετη και προσιτή, μίλησε για την παράσταση Tiny Beautiful Things, την οποία σκηνοθετεί μαζί με τον στιχουργό Σπύρο Κατσαγάνη, που επιμελείται και την μετάφραση. Το Tiny Beautiful Things θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Μαϊου στο Θέατρο Παλλάς και θα παίζεται για συγκεκριμένο αριθμό παραστάσεων. 

Η δημοφιλής Ελληνοκαναδή δημιουργός, γνωστή στο ευρύ κοινό από την ταινία Γάμος αλά Ελληνικά, ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Αθηναϊκή σκηνή, προσφέροντας ένα έργο γεμάτο συναίσθημα, χιούμορ και αλήθεια.

Το aVecnews βρέθηκε στην παρουσίαση του Tiny Beautiful Things και σας μεταφέρει μερικές από τις πιο όμορφες στιγμές της διάσημης ηθοποιού: 

Η Nia Vardalos και ο Σπύρος Κατσαγάνης μίλησαν για το πώς πήραν την απόφαση να μεταφράσουν το έργο στα ελληνικά και να το παρουσιάσουν στη χώρα μας, αποκαλύπτοντας τον καθοριστικό ρόλο που έπαιξε ο Γιάννης Κεντ στην απόφαση αυτή.

@lambri_ana #niavardalos #tiny #beutiful #things #τικτοκ_ελλαδα #τικτοκ_ελλαδα #fyp #θεατρο #athensgreece #greece🇬🇷 #greecetiktokers #press ♬ πρωτότυπος ήχος – Lambriana

Η Nia Vardalos, με τη χαρακτηριστική της αμεσότητα και την αστείρευτη ενέργεια, μίλησε για το πώς έγινε η επιλογή των τριών άλλων ηθοποιών.

Όπως είπε δεν περίμενε να δεχτεί την πρότασή της ο Δημήτρης Παπανικολάου, ενώ για τη Δανάη Λουκάκη είπε ότι την παρακολουθούσαν για δυο μήνες στη σειρά «Άγριες Μέλισσες» μέχρι να καταλήξουν σε εκείνη, κάτι που η ηθοποιός έμαθε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου. Τέλος, για τον Δημήτρη Κίτσο αποκάλυψε ότι κατέληξαν σε εκείνον όταν τον είδαν να παίζει στο Maestro.

Το βίντεο που έστειλε στη μητέρα της από τη συνέντευξη Τύπου

Φανερά ευδιάθετη, η Νία Βαρντάλος ευχαρίστησε όλους όσοι βρίσκονταν εκεί ζητώντας μάλιστα από τους εκπροσώπους των media να τους βάλει ένα βίντεο στο οποίο να λένε ένα “γεια” στη μητέρα της.

@lambri_ana Η παράσταση που έσπασε ταμεία στα θέατρα των Ηνωμένων Πολιτειών καταφτάνει στην Ελλάδα, στο Θέατρο Παλλάς, την Παρασκευή 16 Μαϊου 2025 Tiny beautiful things #niavardalos #tiny #beutiful #things #τικτοκ_ελλαδα #athensgreece #fyp #θεατρο #theater #usarmy #greece🇬🇷 #greecetiktokers #θεατροπαλλας #αθηνα🏛greece #athens ♬ πρωτότυπος ήχος – Lambriana

Λίγα λόγια για την παράσταση

Το «Tiny Beautiful things» είναι η θεατρική διασκευή, που έχει πραγματοποιήσει στο δημοφιλές μυθιστόρημα της Cheryl Strayed, «Μικρά όμορφα πράγματα», μια συλλογή αληθινών επιστολών, που θα μπορούσε να είχε γράψει ο καθένας μας, στις οποίες η Strayed απαντά με αισιοδοξία και τρυφερότητα σε όλους, όσοι αναζητούν καθοδήγηση για εμπόδια, μεγάλα και μικρά.

Η Nia Vardalos διασκεύασε το βιβλίο με φροντίδα και αγάπη και πρωταγωνίστησε στις θεατρικές παραγωγές του έργου σε Νέα Υόρκη και Λος Άντζελες. Για τη Nia, εκτός από τον κινηματογράφο, το θέατρο παραμένει η μεγάλη της αγάπη και πηγή δημιουργικότητας. Η Nia Vardalos θα πρωταγωνιστήσει και συν σκηνοθετήσει το θεατρικό της στο Θέατρο Παλλάς στην Αθήνα. Η πρώτη σκηνοθεσία του θεατρικού έγινε από το βραβευμένο με Tony Award σκηνοθέτη Thomas Kail, και της οποίας η αρχική πρεμιέρα πραγματοποιήθηκε στα θέατρα της Ν.Υόρκης, το 2016.

Thumbnail (4)

Το καθαρτικό αυτό δράμα έτυχε τόσης μεγάλης απήχησης, που στη συνέχεια δημιουργήθηκαν νέες παραγωγές σε θέατρα διαφορετικών χωρών και ηπείρων, και παίζεται αδιάλειπτα από τότε έως σήμερα.

Η παγκοσμίου φήμης δημοφιλής καλλιτέχνης Nia Vardalos επιλέγει να πραγματοποιήσει έναν κύκλο ανοιξιάτικων παραστάσεων, προσαρμόζοντας την παράσταση στα Ελληνικά, σε μετάφραση και συν σκηνοθεσία Σπύρου Κατσαγάνη, με ένα ισχυρό cast Ελλήνων ηθοποιών – συνοδοιπόρων, τους Δημήτρη Παπανικολάου, Δανάη Λουκάκη & Δημήτρη Κίτσο, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, για πρώτη φορά στα ελληνικά, για πρώτη φορά στο Θέατρο Παλλάς.

Σχετικά Άρθρα