Αλιμος: Στα σκουπίδια ενα κοριτσάκι έξη μηνών…

Xrwma mwro 2
Facebook
Twitter
LinkedIn

Γυρίστε τα ρολόγια πίσω1 Τότε που ο πατέρας δεν σκότωνε το γιό και ο γιος δεν σκότωνε τη μάνα. Τότε που τα μωρά δεν τα πέταγαν σε σακούλα στα σκουπίδια!

Στον Αλιμο, ενα μωράκι βρέθηκε μέσα σε μια σακούλα δίπλα σε κάδους απορριμμάτων να κλαίει. Μια γυναίκα το εντόπισε και η ομάδα ΔΙΑΣ σε λίγα λεπτά βρέθηκε δίπλα στο κοριτσάκι που έκλαιγε ασταμάτητα.

Το βρέφος είναι έξη μηνών  και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το μεσημέρι περίπου στις 14.30 γυναίκα Ρομά κατήγγειλε στις Αρχές ότι ενώ βρισκόταν σε σούπερ μάρκετ στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην Ομόνοια, την πλησίασε άγνωστος και με το πρόσχημα ότι ήθελε να αγοράσει κάτι στο μωρό, της το άρπαξε.

Η γιαγιά του παιδιού έχει προσαχθεί και δίνει κατάθεση στο Τμήμα Ανηλίκων. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η γυναίκα, ηλικίας 43 ετών, που δήλωσε ότι είναι η πατρική γιαγιά του βρέφους, μίλησε για έναν σκουρόχρωμο άνδρα που άρπαξε το βρέφος. Η μητέρα του παιδιού αναζητείται στην περιοχή της Σαλαμίνας.

 

Σχετικά Άρθρα