Με αυτο το κόλπο 10 εκατομυρια ΕΙΣΠΡΑΤΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ απο την κατανάλωση ;; Του Παυλου Αλέπη

F1a1db98581561160371ed78a846cfad xl
Facebook
Twitter
LinkedIn
Θα ειχε μεγάλο ενδιαφέρον να ειχαμε εναν μαγκα-ερευνητη ρεπορτερ, που να μας πει ποιες υπογραφες υπάρχουν στον νόμο καλαθι.
Ναι τον νόμο που ορίζει την σύνθεση της ηλιακης-αιολικης,υδροηλεκτρικης ενεργειας την προσθέτει στην τιμη του λιγνίτη και του φυσικου αεριου και βγαζει την σουμα….
Δεν μπορει μονο οι ενδιαφερόμενοι κυριοι παραγωγοί ενεργειας να φτιαξαν μονοι τους τον νομο… Βουλευτες εισηγητές;;;δεν ειχε ο νομος; Μονος του ψηφισθηκε;; Υπουργικες αποφασεις δεν κυρωσαν και επικύρωσαν;;;
Τωρα ερμηνεύεται ποιοι ηταν,ειναι και πιθανως να παραμείνουν στο κολπο… Που επισημοποιηθηκε….
Το κολπο αποδίδει παντως τωρα που πήδηξε στα   ύψη η τιμή  του φυσικού αεριου και τριβουν τα χερια τους οι μαγκες που σμίλεψαν το νομο-καλαθι . Με μεγιστη μαεστρια….
Δηλαδη βρε παιδια ποιος ηταν ο μάγκας που καθιέρωσε την εξομοίωση της τιμης κιλοβατορας παραγωγής με ολες τις πηγες;;; Ξερετε πως με αυτο το κολπο 10 εκατομυρια ΕΙΣΠΡΑΤΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ απο την κατανάλωση ;;
Στις τσεπες εταιρειων με ονοματεπωνυμο.. ΛΑΤΣΗΣ-ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ-ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ-ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ και η ιδιωτικοποιημενη ΔΕΗ….
Καταλάβατε τωρα γιατι σκοτώθηκαν να μας… προφέρουν τηλεφωνικα καθε μεσημέρι ΦΤΗΝΟΤΕΡΟ ΡΕΥΜΑ;;;
Η Κομισιόν ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ εξεδωσε οδηγια να…φορολογηθούν αυτα τα αιφνίδια υπερκερδη… Ποιος κανει το κοροιδο και απλα τα παίρνει απ τους καταναλωτές τοσο χοντρα και απροκαλυπτα;; ΚΑΙ ΚΥΡΙΩς ΓΙΑ ΠΟΣΟ;;;;
Πες και συ ρε ευρωπαίε Κυριακο…
Και εσυ βρε δύσμοιρε που έμαθες για το εξοχικο παλάτι του διοικητή της ΔΕΗ στην Τζια, ακριβως απέναντι, απ το Σουνιο και το νοικιασμένο εξοχικο του Τσιπρα,,,που ειχες δειξει τοοοσο μεγαλο ενδιαφέρον.
Αραγε εχουν οπτική επαφή τα δυο εξοχικα;;;
Γιατι η απόσταση, ειναι δεν ειναι , δυο ναυτικά μιλλια…(Αλλα βλέπεις δεν εχει και μεγαλη ορατότητα-ξαστερια, σε ολα τα μυαλα,που μετρούν το μετεωρολογικο οπτικο εύρος…)
Βαλε τωρα στο πλατό το….ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΞΑΣΤΕΡΙΑ…Και πατα το PLAY…...

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.