Παραιτήθηκε ο αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου Χρήστος Τζανερίκος!

Χρ Τζανερίκος (1)
Facebook
Twitter
LinkedIn

Ως πρωτοφανή παρέμβαση στο έργο του ανωτάτου δικαστηρίου,θεώρησε ο αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου Χρήστος Τζανερίκος  που επρόκειτο να προεδρεύσει του Α1 Τμήματος που θα έκρινε  τη νομιμότητα συμμετοχής στις εκλογές όλων των κομμάτων, και του κόμματος Έλληνες που έχει ιδρύσει ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Ο Αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου προέβη σε παραίτηση μετά τις αντιδράσεις καθώς πήρε δημόσια θέση για τη νομοθετική ρύθμιση της κυβέρνησης, ενώ ο ίδιος θα συμμετείχε και επρόκειτο να κρίνει επ΄ αυτής.  ενώ ανέφερε ότι η εν λόγω ρύθμιση ήταν δηλωτική δυσπιστίας και έλλειψης εμπιστοσύνης στο πρόσωπο του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος δήλωσε πως οδηγήθηκε στην παραίτηση «για λόγους ευσυνειδησίας και προσωπικής επαγγελματικής ευθιξίας».

Την προεδρία του Α1 Τμήματος θα αναλάβει η αρχαιότερη αρεοπαγίτης η κυρία Ευδοξία Κιουπτσίδου η οποία και θα προεδρεύσει της σύνθεσης των δικαστών που θα κρίνουν για τη νομιμότητα της συμμετοχής των κομμάτων στις προσεχείς εκλογές και πρωτίστως για την εκλογική τύχη του κόμματος Κασιδιάρη.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.