Αλλάζει το DNA των Ελλήνων για το φυσιολογικό, το είπε κι η Παπαρίζου -Γράφει ο Αλκης Φιτσόπουλος

Kalle gustafsson love 4
Facebook
Twitter
LinkedIn

Thumbnail (5)Γράφει ο Αλκης Φιτσόπουλος

 

Στην Ελλάδα, αργά, αλλά σταθερά, αλλάζει το DNA των κατοίκων της, επιτηδευμένα, βέβαια. Αλλάζουν οι κανόνες της ζωής των Ελλήνων, υπακούοντας στα ξενόφερτα προστάγματα του χάους και ουδείς αντιδρά. Οι νουνεχείς είναι οι βολεμένοι, αμείβονται επαρκώς για να σωπαίνουν βλέποντας ότι η κοινωνία μετατρέπεται σε μάζα από ζόμπι. Από την άλλη, τα ζόμπι αυξάνονται καθημερινά με γοργούς ρυθμούς και ανατρέπουν αυτό που χρόνια τώρα εκπορεύεται από την κοινή λογική και ονομάζεται «φυσιολογικό». Το φυσιολογικό είναι παράγωγο της φύσης. Η οποία φύση βιάζεται καθημερινά και φύση δεν είναι μονάχα τα δένδρα και οι θάλασσες.

Πλείστα τα παραδείγματα: Το τελευταίο περιστατικό είναι πλήρως ενδεικτικό: Κάποιος ανώμαλος έκανε ηλεκτροσόκ σε ΑΜΕΑ σε live μετάδοση στο διαδίκτυο και ουδείς βρέθηκε να ενημερώσει την αστυνομία. Αυτός ο ψυχανώμαλος, έχει 25.000 followers. Οι οποίοι, για να μην το καταγγέλλουν, θεωρούν φυσιολογικό αυτό που έκανε. Η δολοφονία του πατέρα, του γιου, της εγκύου είναι απολύτως φυσιολογική στο μυαλό των δολοφόνων.

 Άλλο παράδειγμα, οι πόλεμοι στην Ουκρανία, στην Μέση Ανατολή και η εθνοκάθαρση στο Αζερμπαϊτζάν με την Αρμενία. Ο κόσμος το θεωρεί φυσιολογικό για να μην αντιδρά και το βλέπει σαν ένα σίριαλ στην τηλεόραση. Μάλιστα, τα social media, όπου είναι ο καθρέφτης των ζόμπι, ποστάρονται διάφορες αποτρόπαιες πράξεις του πολέμου όχι με διάθεση οργής, αλλά ως γεγονός… «ουάου». Δηλαδή, κοιτάξτε, μας προτρέπει το ζόμπι που ποστάρει, πως ένας άνθρωπος χτυπημένος από σφαίρα Ισραηλινών, έπεσε από το τέταρτο όροφο στην Γάζα ή, πως ρουκέτα, έπεσε σε μπαρ στο Τελ Αβίβ. Τρελά πράγματα.

Στην Ελλάδα πρόσφατα, ένας κάποιος Λάιτ, που κατέχει και θέση σε τηλεοπτική εκπομπή, αποκάλεσε «απολίθωμα» τον Βασίλη Τσιτσάνη, τον «πατέρα» του λαϊκού τραγουδιού. Συνέχισε να υπάρχει στην τηλεόραση. Ο Λάιτ είναι ένας ράπερ – τράπερ, πιθανόν να λέγεται και μουσική αυτό που κάνει και οι στίχοι μιλούν για ναρκωτικά, πορνεία κλπ. Αυτός θεωρείται φυσιολογικό να προωθείται από τα κανάλια, τα οποία τρέφονται από τέτοιους τύπους βαρεμένους, που το παίζουν «άποψη». Τα ίδια και για κάποιοι «Σούπερ Κική» που χλεύασε τον Σταύρο Ξαρχάκο. Αντί να την στηλιτεύσουν, την καλούσαν στις εκπομπές τους. Φυσιολογικό.

Όπως φυσιολογική είναι και η βία στην κοινωνία των ζόμπι. Μερικοί χτυπούν τον πεσμένο με κλωτσιές και οι άλλοι, αντί να τους σταματήσουν, τραβούν βίντεο για να το ποστάρουν στην ζούγκλα των ζόμπι. Αυτό έχουν ενσωματώσει ως φυσιολογικό, αυτό πράττουν. Η οπαδική βία είναι επίσης ένα ειδεχθές παράδειγμα κοινωνικού ξεστρατίσματος. Η δολοφονία του Άλκη Καμπανού, αντί να συνετίσει την οπαδική νεολαία, έδωσε έναυσμα και γι άλλες δολοφονίες, που δεν σημειωθήκαν, μόνο από τύχη. Είναι απόλυτα φυσιολογικό να δέρνονται, ειδικά στην Θεσσαλονίκη. Είναι απόλυτα φυσιολογικό να εκθειάζονται οι φασίστες οπαδοί της Δυναμό Ζάγκρεμπ και να αποθεώνονται οι δολοφόνοι του Μιχάλη Κατσούρη και του Άλκη Καμπανού.

Το φυσιολογικό που γνωρίζαμε τόσα χρόνια τελείωσε σε κάθε έκφανση της ζωής. Ουδείς, πλέον, μπορεί να επικαλεστεί την δικτατορία της αισθητικής, γιατί κινδυνεύει να θεωρηθεί σεξιστής, ρατσιστής κλπ. Μια φράση «τι όμορφη γυναίκα είναι αυτή», μπορεί να θεωρηθεί προσβολή για μία που δεν είναι. Φυσιολογικό κι αυτό.

Εν ονόματι μιας γελοίας και φυσικά ψεύτικης «εξίσωσης» των ανθρώπων, όποιος το αποτολμήσει, στήνεται στον τοίχο, πρωτίστως των πειραγμένων νοητικά, αυτών που καταπίνουν άκριτα ό,τι μας έρχεται από μακριά και βαφτίζεται «πρόοδος» και «εξέλιξη».

Οι οποίοι, «προοδευτικοί», όμως, είναι υπέρ της ισότητας των πάντων, αλλά σωπαίνουν όταν πρόκειται για την οικονομία, την οικονομική εξίσωση των ανθρώπων. Αφού όλοι πρέπει να είναι ίδιοι και ίσιοι, γιατί να μην μοιράζονται και τον πλούτο στα ίσια; Γιατί να υπάρχουν πλούσιοι και φτωχοί;

Αυτό δεν είναι φυσιολογικό, όμως. Ο «γονέας 1 και γονέας 2» θεωρείται ως κάτι… φυσιολογικό και ό,τι περιβάλλει την σχετική έννοια. Η γενετική επιστήμη της φύσης, δεν έχει καμία θέση εμπρός στο δικό τους… φυσιολογικό που μας επιβάλλουν σιγά – σιγά. Κανένας δεν έχει απαίτηση από την Παπαρίζου να γνωρίζει τι είναι τα χρωματοσώματα, αλλά εύκολα δήλωσε ότι τα παιδιά γεννιούνται άφυλα. Μία άλλη… influencer είπε ότι το φύλο είναι θέμα επιλογής. Ούτε αυτή σκαμπάζει από γενετική. Φυσιολογικό κι αυτό. Είναι influencer, όμως, επηρεάζει κόσμο. Η Παπαρίζου ζήτησε συγγνώμη και απέδωσε το λάθος της στα φτωχά της ελληνικά. Κάτι ήταν κι αυτό. Στο μεταξύ, θα καταργηθεί η γιορτή της μητέρας, καθότι μητέρα δεν υπάρχει σήμερα. Υπάρχουν μόνο δυο γονείς. «Ο ανήρ γεννά η γυνή τίκτει» διαγράφεται. Τα παιδιά τα φέρνει ο πελαργός, μάλλον.

Στην καθημερινότητα των ανθρώπων, φυσιολογικός, πλέον, τρόπος επικοινωνίας θεωρείται η γραφή μέσω των social media και σε κακά ελληνικά. Οι άνθρωποι ξεχνούν το ηχόχρωμα της φωνής των φίλων τους. Οι τηλεπερσόνες των σοβαρών εκπομπών που υποτίθεται ότι είναι εκεί για να μας ενημερώνουν, τα δυο τελευταίο χρόνια σαχλαμαρίζουν με βλακώδεις «εξυπνάδες» για να τραβήξουν την προσοχή των ζόμπι. Φυσιολογικό. Τι θα μπορούσε να ενδιαφέρει ένα υγιές νοητικά κοινό, αν η μητέρα ενός παρουσιαστή γιορτάζει ή ο ίδιος έχει γενέθλια; Θεωρείται φυσιολογικό κι αυτό, όπως φυσιολογικό είναι να υπάρχουν εκπομπές που ασχολούνται με το φόρεμα της τάδε ηθοποιού κι αν μία άλλη, που βγήκε για φαγητό με σπορτέξ παπούτσι. Ντεκαντάνς. Και η… πλάκα είναι ότι τα ζόμπι έχουν φοβερό αντεπιχείρημα. Ότι όλα είναι μία «επανάσταση» κόντρα στο παρωχημένο. Όπως ο Λάιτ ένα πράγμα…

 

 

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.