Πολάκης σε συνέντευξη στο ΟΡΕΝ ΄΄Σαν έτοιμος απο καιρό!”

Polakis
Facebook
Twitter
LinkedIn

 

 

D747d79d e630 4b40 9886 8dcf75c2a209Οι έμπειροι δημοσιογράφοι στο ΟΡΕΝ Παναγιώτης Στάθης και Γιάννης Κολοκυθάς άφησαν τον Παύλο Πολάκη να μιλήσει εφ΄ όλης της ύλης σε μια αποκλειστική συνέντευξη ,που νομίζω ότι δημοσιογραφικά θα γράψει ιστορία.  Ο Κρητικός πολιτικός ,μέτρησε το χρόνο που πρέπει να βγει μπροστά και μετά τις αναταραχές στο ΣΥΡΙΖΑ ,είπε τώρα θα μιλήσω. Για όσους δεν την παρακολουθήσατε σας παραθέτουμε αποσπάσματα.

«Έκανα λάθος που στήριξα τον Κασσελάκη» δήλωσε  ,ο Παύλος Πολάκης ο οποίος σημείωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι σε μια κρίσιμη καμπή «που επειδή η ιστορία και η φύση απεχθάνεται το κενό πρέπει να καλυφθεί το έλλειμμα στην αξιωματική αντιπολίτευση»

θεώρησα ότι ο Στέφανος Κασσελάκης ως ευφυής, νέο παιδί, όχι πιασμένο είπε προτάσεις με τις οποίες σε ένα μεγάλο κομμάτι συμφωνούσα, βλέποντας ότι είχε διείσδυση στους νέους, θα μπορούσε να προχωρήσει μια διαδικασία ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ».
΄Έκρινα το περασμένο καλοκαίρι ότι έπρεπε να ανασυγκροτήσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ μετά την παραίτηση Τσίπρα.”

Σε ερώτηση   για το τι κόμμα θέλει απάντησε ότι «κόμμα υπάρχει, ο ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό που πρέπει να κάνει είναι να αναβαθμίσει το πρόγραμμά του και να μαζικοποιήσει την παρουσία του. Αυτό δεν το εκπέμψαμε. Στην πρώτη γραμμή της μαρκίζας δεν είναι ο δικαιωματισμός αλλά τα εργατικά λαϊκά δικαιώματα και οι ανάγκες

Στη συνέχεια, όμως, «το έχασε σε πολλά. Καταρχήν δεν διαμόρφωσε ένα πολιτικό επιτελείο. Τα κόμματα της αριστεράς δεν είναι ενός ανδρός αρχή αν και ο αρχηγός είναι απαραίτητος. Με τον Τσίρπα υπήρχαν όργανα και λειτουργούσαν αλλά εκεί πέσαμε σε μια ιστορία με έναν μηχανισμό που σαράκιαζε».

Στο τέλος της συνέντευξης ,ο κ. Πολάκης   μετά τις προγραμματικές του δηλώσεις ως υποψήφιος αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ  πέταξε και την ατάκα τα κανάλια να πληρώσουνε και τις δόσεις τους…

 

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.