Μήνυμα Κασσελάκη με την εμφάνιση του στην Άρτα – Στη σκιά της ΚΕ και των εσωκομματικών συγκρούσεων

E284c3f9 f5d0 4319 821e 0ef470abdcbe 1 201 a
Facebook
Twitter
LinkedIn

Του Νίκου Παναγιωτόπουλου – NEWPOST

Την ώρα που η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ συνεδριάζει σε κλίμα πολεμικό και γεμάτο παρασκήνιο, ο Στέφανος Κασσελάκης επιλέγει να στείλει το δικό του μήνυμα με την πρώτη επίσημη πολιτική του εμφάνιση μετά την πρόταση μομφής και τις εξελίξεις που ακολούθησαν. Η επίσκεψη του στην Άρτα μόνο τυχαία δεν ήταν, καθώς η συγκεκριμένη πόλη αποτελεί την εκλογική περιφέρεια της Όλγας Γεροβασίλη, μιας από τις σφοδρότερες επικρίτριες του Κασσελάκη το τελευταίο διάστημα.

Στην επίσκεψή του, ο Στέφανος Κασσελάκης δεν ήταν μόνος. Τον συνόδευε η Τζένη Ταπραντζή-Κοίλια, μια έμπειρη αυτοδιοικητική παράγοντας με μακρά πορεία στην πολιτική.

Η Ταπραντζή-Κοίλια, με 24 χρόνια εμπειρίας στην τοπική αυτοδιοίκηση, έχει υπηρετήσει σε θέσεις όπως αντιδήμαρχος, πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου, αντιπρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου Ηπείρου και ήταν υποψήφια δήμαρχος Άρτας το 2019. Παράλληλα, είναι επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον Δήμο Άρτας, καθηγήτρια Γαλλικών και γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Βενζινοπωλών Ελλάδας (ΠΟΠΕΚ).

Η κίνηση αυτή του Κασσελάκη στην Άρτα θεωρείται στρατηγική και στέλνει ισχυρό πολιτικό μήνυμα, καθώς επιχειρεί να δείξει ότι διατηρεί παρουσία και στήριξη ακόμη και στις περιοχές που θεωρούνται «κάστρα» των αντιπάλων του στο κόμμα. Παράλληλα, η δημόσια εμφάνισή του με την Ταπραντζή-Κοίλια ενισχύει το προφίλ του ως υποψηφίου με βαθιές ρίζες στην αυτοδιοίκηση, θέλοντας να κερδίσει την υποστήριξη τοπικών στελεχών και βάσης.

Αυτή η επίσκεψη δεν είναι απλώς μια πολιτική κίνηση, αλλά και μια συμβολική απάντηση στις εσωκομματικές συγκρούσεις που κορυφώνονται στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής. Ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε μια κρίσιμη καμπή, και η κίνηση του Κασσελάκη στην Άρτα φαίνεται να δηλώνει ότι είναι έτοιμος να δώσει τη μάχη σε όλα τα επίπεδα, στέλνοντας το μήνυμα πως παραμένει ενεργός και αποφασισμένος ενόψει των εσωκομματικών εκλογών.

ΠΗΓΗ NEWPOST

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.